Annonce
AC Horsens

AC-spiller slugte sin tunge under kamp - nu er han tilbage på banen

Bjarke Jacobsen er klar til mødet med William Kvist i Parken på mandag. Arkivfoto.

Bjarke Jacobsen var tilbage på træningsbanen tirsdag formiddag, efter han slugte sin tunge i sidste uge.

Annonce

Horsens: Bjarke Jacobsen, midtbanespiller i AC Horsens, var tirsdag tilbage på træningsbanen i Horsens, som om intet var hændt.

For en uge siden var han ved at sluge sin tunge, indtil AC's anfører, Mathias Nielsen, fik revet tungen løs.

Mange fodboldspillere har været i livsfare, men topstjerner som Jürgen Klinsmann og Fernando Torres blev reddet i tide, og det samme skete for VB's Steffen Kielstrup i en kamp i Brøndby, da dommer Claus Bo Larsen trådte til og reddede ham.

- Jeg tror, at andre har oplevet det som mere dramatisk, end jeg selv gjorde, men både mine forældre og min kæreste var meget bekymrede, siger Bjarke Jacobsen.

- Nu har jeg sundet mig nogle dage. Jeg fik hjernerystelse, men det har ikke været en klassisk hjernerystelse. Jeg mærkede ikke noget usædvanligt under tirsdagens træning. Lægen har sagt, at jeg stadig mangler nogle tests, men det handler først og fremmest om, at jeg skal lytte til min krop. Lige nu føler jeg ikke, at der er i noget i vejen, og jeg regner da med at melde mig klar til mandagens kamp mod FC København, siger han.

- Jeg glæder mig til den ny fodboldsæson. Vi har mistet en del spillere, men det er normalt i AC Horsens, at vi står og mangler nogle spillere på nuværende tidspunkt. Jeg var ikke kommet til AC Horsens sidste sommer, da holdet tabte den sidste træningskamp mod Randers med 5-0. Alligevel vandt vi premieren mod AGF.

- Jeg tror, at andre har oplevet det som mere dramatisk, end jeg selv gjorde, men både mine forældre og min kæreste var meget bekymrede.

Bjarke Jacobsen, AC Horsens, der slugte sin tunge under kampen mod sin eks-klub Vendsyssel.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce