Annonce
AC Horsens

AC spejder efter spillere i USA - men mangler ikke nye

Assisterende manager Mads Lyng er i øjeblikket i USA for at kigge på spillere, der på sigt kan være interessante for AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Bo Henriksen glæder sig over, at han ikke længere skal tage hensyn til klausuler.

Horsens: Spillerne i AC Horsens blev sendt på ferie, men trænerstaben må vente nogle dage med at klippe de sidste julehjerter. Bo Henriksens højre hånd Mads Lyng er således taget til USA for at kigge på spillere.

- Vi er blevet inviteret på en scouting tur i fem dage. Han skal se på 64 spillere, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

Ac-træneren bliver en del af en træningsuge med 64 spillere, hvor der også bliver mulighed for at træne spillerne.

- Der er både kontraktfrie spillere med og spillere, der allerede er på kontrakt. Det er en stor fordel, at vi selv kan få lov til at stå for noget af træningen. Det giver en bedre fornemmelse af de enkelte spillere, siger Bo Henriksen.

Han står dog ikke og mangler spillere. Selv om AC Horsens i søndags sagde farvel til tre spillere, er der ikke nødvendigvis planer om at hente erstatninger. Det bliver kun til noget, hvis der opstår en gylden mulighed for at hente en forstærkning, der også vil kunne gøre en forskel i den kommende sæson.

AC Horsens' manager kan i stedet begynde at kigge på eventuelle kontraktforlængelser. Det er spillere som Mathias Nielsen, Peter Nymann og Oliver Drost, der bl.a. har kontraktudløb til sommer. På samme tidspunkt udløber lejeaftalerne med Sammy Skytte og Søren Reese.

- Den store fordel er, at vi nu bestemmer selv. Der er ikke længere klausuler, vi skal tage hensyn til, siger Bo Henriksen med henvisning til, at han før denne sæson måtte lade Jonas Thorsen og Alexander Ludwig gå, fordi de havde indføjet en lave frikøbsklausul i deres kontrakter.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce