Annonce
AC Horsens

AC skriver med Brøndby-talent

Dig vil jeg have. Bo Henriksen har givet Brøndby-talentet Gregers Arndal-Lauritzen en kontrakt frem til sommeren 2019. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens fortsætter jagten på talenter, som andre ikke har set muligheden i at udvikle til superligaspillere, og det har nu ført til, at klubben har valgt at indgå en kontrakt med den tidligere Brøndby-spiller Gregers Arndal-Lauritzen frem til sommeren 2019.

Gregers Arndal-Lauritzen, der primært er venstre back, fik ophævet sin kontrakt med Brøndby pr. 31. januar, så han kunne jagte en ny klub som kontraktfri. Han var tilbage i januar til prøvetræning i hollandske FC Den Bosch. I foråret 2018 var han lejet ud til HB Køge, hvor det blev til 13 kampe og en enkelt scoring.

- Gregers Arndal er en fysisk stærk, hårdtarbejdende og talentfuld venstre back, som besidder et stort potentiale, og det skal vi hjælpe ham med at indfri, siger Bo Henriksen.

Gregers Arndal-Lauritzen er allerede med i AC Horsens' reserveholdstrup, der mandag møder FC København.

- AC Horsens er i gang med et spændende projekt, og jeg har indtryk af, at klubben har et godt fællesskab og en fed fodboldkultur, så det virker som den rigtige mulighed for mig. Jeg kommer ind med fysik, fart og et godt venstre ben og glæder mig til at bidrage til holdet, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

Han står noteret for enkelte kampe for Brøndby IF senest i efterårets pokalkamp mod Marienlyst. Det er også blevet til syv kampe på diverse ungdomslandshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce