Annonce
AC Horsens

AC skifter ud på posten som reservekeeper

Michael Lansing har tidligere været på kontrakt i VB. Nu får han chancen i AC Horsens, hvor han skal forsøge at vippe Matej Delac af pinden. Arkivfoto: Mads Hansen
Den tidligere VB- og AaB-keeper Michael Lansing afløser Kevin Ray Mendoza. Han søger mere fast spilletid og har fået ophævet sin kontrakt med AC Horsens.

Horsens: AC Horsens har valgt at skifte ud på posten som reservekeeper. I sidste sæson var det Kevin Ray Mendoza, der kom til AC Horsens fra Thisted, der havde tjansen. Det kastede også otte førsteholdskampe af sig, men den talentfulde målmand har brug for fast spillestid, og derfor er AC Horsens gået med til at ophæve hans kontrakt.

- Han skal spille fast, hvis han skal udvikle sig yderligere. Det kan vi ikke love ham, og derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten, så han kan finde en klub, hvor han kommer til at spille, siger Bo Henriksen.

Som afløser for Kevin Ray Mendoza har AC Horsens skrevet kontrakt med den amerikanske målmand Michael Lansing. Han er på kontrakt frem til sommeren 2020.

Keeperen har tidligere været til prøvetræning i AC Horsens, men dengang endte han i stedet med at lave en aftale med Vejle Boldklub. Senest har han været på kontrakt i AaB, hvor han endte med at stå noteret for to officielle kampe.

- Lansing har utvivlsomt et stort potentiale, og vi havde også et godt øje til ham for tre år siden, da han var med i et par træningskampe for os. Siden har vi set ham an i reserveligakampe for AaB, hvor han har gjort en god figur, og han er en rigtig dygtig keeper, der skal tage kampen op med Matej Delač, siger Bo Henriksen.

Michael Lansing trænede første gang med sine nye holdkammerater onsdag formiddag, og hans første chance for at få spilletid for AC Horsens er fredag i træningskampen mod Helsingør.

- Da jeg trænede med i AC Horsens for tre år siden, kunne jeg godt lide den energi, Bo fik frem i holdet, og der blev arbejdet hårdt og trænet intenst. Jeg er selv en hårdtarbejdende målmand, og jeg glæder mig til at lære klubben endnu bedre at kende, og jeg er spændt på at komme i gang, siger Michael Lansing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce