Annonce
AC Horsens

AC-salg giver hul i forsvaret og millioner på kontoen

Bo Henriksen har mistet de tre spillere, der dækkede pladserne i midterforsvaret i sidste sæson, så nu er jagten på en afløser for Mads Juel Andersen gået ind. Foto: Morten Pape
Manager Bo Henriksen glæder sig over at kunne sælge spillere til udlandet, men ærgrer sig over, at han skal til at skabe et nyt midterforsvar.

Horsens: AC Horsens solgte Mads Juel Andersen for et beløb i omegnen af syv millioner kroner til Barnsley, og med bonusser og et eventuelt videresalg kan det blive en meget lukrativ handel for AC Horsens, men det efterlader også manager Bo Henriksen med en stor opgave i at skabe et nyt midterforsvar.

Med salget af Mads Juel Andersen er alle tre stoppere fra sidste sæson væk. Mathias Nielsen er skiftet til Randers, ligesom Søren Reese er sendt retur til FC Midtjylland hvorfra, han var lejet.

AC Horsens har de seneste år været dygtig til at sælge spillere, men hvor det tidligere har været salg til topklubberne i Danmark, er der denne gang tale om et salg til den næstbedste række i England.

- Vi er meget stolte af, at vi er lykkes med at komme ud over landets grænser. Championship er et meget stort udstillingsvindue, og det øger vores muligheder for at tjene yderligere på Mads Juel Andersen, hvis han gør det godt, siger manager Bo Henriksen.

- Arbejdet på at sælge Mads Juel Andersen har stået på i lang tid, og derfor er glæden over, at det lykkedes ekstra stor. Det betyder så til gengæld, at vi igen ikke får et roligt transfervindue, siger Bo Henriksen.

Han har forberedt sig på salget, men det er først nu, at han for alvor kan indlede jagte på en ny stopper.

- Vi har ikke kunnet agere, før handlen faldt på plads, siger manageren.

Annonce

Kun 17 marksspillere

Han har fået tilgang af Peter Therkildsen og Malte Kiilerich fra Næstved og Hvidovre. Mikkel Qvist har også været brugt som stopper, men det siger sig selv, at der skal mere til.

- Lige nu er vi nede på 15 markspillere plus to udviklingsspillere. Vores mål er 20 spillere, siger Bo Henriksen.

- Der kan godt ske mere, men som udgangspunkt er det slut med at sælge spillere, siger manageren.

AC Horsens har budgetteret med spillersalg, og med salget af Mads Juel Andersen er klubben i mål på den konto, og så venter der formentlig yderligere millioner, når Jesse Joronens skifte fra FCK til Italien falder på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

40-årig anholdt efter skuddrama: Mistænkt for at have spillet en rolle ved Paludan-demonstration

Annonce