Annonce
AC Horsens

AC's matchvinder: Mit livs vigtigste mål

Peter Therkildsen blev matchvinder for AC Horsens for første gang mod Silkeborg. Foto: Claus Fisker.
Peter Therkildsen sikrede AC Horsens' superligasejr nr. 100 med et flot hovedstød - 55 sejre på hjemmebane, 45 på udebane til AC Horsens.
Annonce

Horsens: - Det var det vigtigste mål i min karriere, sagde Peter Therkildsen.

Den tidligere Næstved-spiller var ikke i tvivl. Betydningen af hans sejrsmål til 2-1 over Silkeborg kan blive endnu større, når sæsonen skal gøres op. De tre points kan være forskellen for AC Horsens.

- Jeg har aldrig været særlig god til hovedspil, men jeg har trænet meget i det. Jeg vil gerne udnytte min højde - 1,90 meter - og jeg synes, det er blevet meget bedre, sagde matchvinderen.

Peter Therkildsen kom til AC Horsens før denne sæson med den tidligere prof-spiller Jesper Rasmussen fra Køge som agent, og han har udviklet sig meget undervejs.

- AC Horsens er god til at udvikle spillere. Alle får chancen, og det har jeg også fået. For mig gælder det om at få spilletid. Jeg er midtbanespiller, men har spillet alle pladser, og jeg tager, hvad jeg kan få. Det er guld værd for mig at få lov at spille angriber. Lige nu er Hallur Hansson ude med en skade, og det er min chance, men i dag fik jeg lov at spille angriber, og det er også en god udfordring for mig, sagde Peter Therkildsen.

- Det er sjovt, og det er en fordel at kunne spille flere pladser. Jeg har det ligesom Rune Frantsen. Han tør. Han er ikke bleg for at spille i angrebet, selv om han helst vil spille back, og hans mål og hans aflevering til mig siger alt om, at han også er en god angriber, sagde Peter Therkildsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce