Annonce
AC Horsens

AC melder sig i kapløbet: Vil forhøre sig om Okosun

Ayo Okosun skal finde et sted at spille i den kommende sæson, for der er ikke udsigt til spilletid i FC Midtjylland. Han vil gerne til udlandet, men en dansk klub kan også komme på tale. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
- Det vil da være åndssvagt ikke at spørge, hvad han koster, siger AC Horsens-træner Jonas Dal.
Annonce

Horsens:  Der har været stille omkring Ayo Okosun, siden han stoppede i AC Horsens med udgangen af sidste sæson.

Han er fortsat på kontrakt i FC Midtjylland, hvor han har tre år tilbage af sin kontrakt, men der er ikke udsigt til spilletid i Herning om omegn.

Ayo Okosun har også meldt ud, at han gerne vil en tur til udlandet, men corona-krisen har vendt op og ned på mange ting også i fodboldens verden.

Det har fået Sønderjyske til at melde sin interesse for at hente Ayo Okosun, men AC Horsens vil også forhøre sig.

- Ayo Okosun er en god spiller. Vi skal have penge op af lommen, for at hente ham, men det vil da være åndssvagt ikke at spørge, hvad han koster, siger AC Horsens-træner Jonas Dal.


Ayo Okosun er en god spiller. Vi skal have penge op af lommen, for at hente ham, men det vil da være åndssvagt ikke at spørge, hvad han koster.

Jonas Dal


- Vi må se, hvad vi kan gøre for at gøre os lækre i kapløbet om ham. Han skal kunne se sig selv i det projekt, vi er i gang med. Han kender jo AC Horsens. Jeg er det nye ansigt, så det er vel egentlig mig, der skal forsøge at gøre mig lækker, griner Jonas Dal.

Ayo Okosun kom oprindeligt til AC Horsens fra Vendsyssel. Han blev siden solgt til FC Midtjylland for et stort millionbeløb, men var altså tilbage på en lejekontrakt i hele sidste sæson.

Okosun har udover ønsket om et skifte til udlandet også luftet tanken om at blive købt ud af kontrakten med FC Midtjylland, så han ikke skulle fortsætte med at blive lejet ud i hver sæson.

Annonce

Leder efter en 10'er

AC Horsens mangler en spiller til 10'er-positionen, og her er Ayo Okosun ikke den oplagte spiller.

- Hvis vi på nogen måde kunne lande en aftale med Ayo Okosun, må vi flytte lidt rundt på vores spillere. Hallur Hansson kan for eksempel spille positionen, siger Jonas Dal.

- Jeg vil også godt slå fast, at vi i givet fald stadig leder efter en 10'er, men det kan så måske først blive med henblik på en kontrakt på et senere tidspunkt, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce