Annonce
AC Horsens

AC lukker hullet efter anfører med ny spiller: - Han har masser af dynamik og power

Bo Henriksen ankom i går til Tyrkiet med sine spillere for at tage hul på de afgørende forberedelser til forårets kampe, men der blev også tid til at præsentere Peter Therkildsen, der skifter til AC Horsens til sommer. Foto: Michael Svenningsen

AC Horsens henter Peter Therkildsen i Næstved. Midtbanespilleren, der også kan bruges i forsvaret, får en fire-årig kontrakt.

Antalya: AC Horsens mister senest til sommer anfører Mathias Nielsen, men allerede nu har manager Bo Henriksen mere eller mindre lukket hullet, han efterlader. Det sker bl.a. ved at hente Peter Therkildsen i Næstved. Han spiller sæsonen færdig for 1. divisionsklubben og tiltræder derefter på en fire-årig kontrakt.

20-årige Therkildsen har imponeret manager Bo Henriksen.

- Peter Therkildsen er en ung fyr, der har fået sin fodboldopdragelse i HB Køge og er kommet til Næstved, hvor han har braget igennem, og han har været en af de absolut bedste spillere på deres succeshold. Han har masser af dynamik og power og kan spille både i midterforsvaret, som 6'er og 8'er, og vi forventer os meget af ham på den korte og lange bane, siger Bo Henriksen.

På den måde følger han direkte i Mathias Nielsens fodspor. Han blev også hentet i Næstved og har dækket de samme positioner på midtbanen og det centrale forsvar.

- Han kommer til at spille mange 1. divisionskampe frem til sommer og skifter derefter til AC Horsens for at kæmpe om en plads i startopstillingen. Det vil selvfølgelig kræve tilvænning, men så stor forskel er der heller ikke, når man har været så god i 1. division, siger Bo Henriksen, der ligesom det var tilfældet med Malte Kiilerich, kan glæde sig over at hente en transferfri spiller i 1. division.

Annonce

Peter Therkildsen

Født: 13. juni 1998Position: Midtbanespiller

Højde: 190 centimeter

Tidligere klubber: Solrød FC, HB Køge, Næstved Boldklub (nuværende klub)

Har vist interesse

Peter Therkildsen ser frem til at prøve kræfter med AC Horsens og Superligaen.

- AC Horsens og især Bo Henriksen har været god til at vise interesse for mig fra første minut, og det har virkelig været en gennemført proces, hvilket har været med til at overbevise mig og gøre mig tryg. Det er det rigtige skridt for mig, og jeg er klar til udfordringen som superligaspiller, fortæller Peter Therkildsen.

- Ambitionen er at komme ind og spille superligabold, men om det bliver fra starten, efter et halvt år eller et år er svært at sige. Det bliver en tilvænningsproces, og jeg vil i første omgang give den en skalle og bidrage med det, jeg kan, siger Peter Therkildsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce