Annonce
AC Horsens

AC laver kontrakt med talent

Annonce

Horsens: AC Horsens droppede for år tilbage alle ungdomskontrakter, men nu har klubben igen fået råd til at binde de yngste talenter på kontrakter. Det betyder, at 15-årige Mathias Pedersen, der spiller på klubbens U17-hold er kommet på kontrakt frem til sommeren 2021.

Mathias Madsen spiller venstre back eller venstre midterforsvarer, og han har udviklet sig så godt over en længere periode, at Bo Henriksen valgte at tage ham med på superligatruppens træningslejr i Spanien.

- Mathias Madsen har hele pakken på og uden for banen, og han er helt sikkert en spiller, der på sigt kan tage det afgørende skridt op i superligatruppen. Kontrakten betyder, at han får ro på, og han kan nu koncentrere sig om at blive endnu bedre ved at træne med sit eget hold, U19 og superligatruppen, når det passer med hans skole, siger talentchef Claus Troelsen.

Mathias Pedersen skal træne med superligatruppen minimum en gang om ugen og kommer også i spil til kampene i Reserveligaen, men tilhørsforholdet skal fortsat være på U17.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce