Annonce
AC Horsens

AC-kamp aflyst af sikkerhedshensyn

AC-spillerne måtte køre hjem uden at få spillet her på Right to Dream Park i Farum. Kampen er aflyst af sikkerhedshensyn. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Farum: AC Horsens kommer ikke i aktion mod FC Nordsjælland som planlagt. Kampen er aflyst.

Spillere, trænere og ledere for de mandskaber havde ellers lavet sjov med, at netop deres indbyrdes opgør på kunstgræsset i Farum ikke kunne blive aflyst, men dommer Mikkel Redder har sagt nej til at spille.

- Da vi tjekkede banen halvanden time før kampstart, gjorde Farums sikkerhedsansvarlige opmærksom på, at nogle skilte i toppen af tribunerne havde revet sig løs, så der var ingen anden vej end at aflyse. Sikkerheden for spillere og tilskuere går forud for alt andet, siger Mikkel Redder.

LED-banderne bag det ene mål væltede også, da Folkebladet ankom til stadion, så der var nok at se til for sikkerhedspersonalet på Farum Park.

AC Horsens' manager Bo Henriksen ærgrede sig.

- Vi havde glædet os til at komme i kamp, så det er irriterende og frustrerende, at vi nu må køre hjem igen, siger Bo Henriksen.

AC-spillerne havde overnattet i Farum, så der var ingen problemer med at komme frem til kampen. Nu kan de i stedet se frem til at skulle vente i Korsør, fordi det lige nu blæser for meget til, at bussen kan køre retur over Storebæltsbroen.

- Vi havde forberedt os meget grundigt, og vi så kampen som en god mulighed for at få point, siger Bo Henriksen.

Nu skal parterne finde en alternativ spilledato, og det kan give udfordringer, fordi AC Horsens også har en pokalkamp mod Silkeborg, der skal spilles, inden grundspillets sidste seks kampe er afviklet.

Right to Dream Park forblev tom søndag eftermiddag. Nogle skilte i toppen af tribunerne havde revet sig løs, så der var ingen anden vej end at aflyse kampen. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bilist fik ildebefindende og endte i baghave

Annonce