Annonce
AC Horsens

AC køber talent: Offensiv-spiller får fire-årig kontrakt

Bo Henriksen har sikret sig den første spiller i dette transfervindue i form af Louka Andreasen, der er købt i Hvidovre. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AC Horsens henter 21-årige Louka Andreasen i Hvidovre som en supplement til offensiven.

Horsens: AC Horsens har indtil nu ikke rørt på sig på transfermarkedet. Det står fast, at Mathias Nielsen siger farvel senest til sommer, mens trioen Lasse Kryger, Mathias Kristensen og Sonny Nattestad allerede har sagt farvel til Langmarksvej. Indtil nu har der ikke været trafik den anden vej, men mandag kunne manager Bo Henriksen præsentere Louka Andreasen.

Den 21-årige offensivt indstillede spiller har fået en fire-årig kontrakt. Han er blevet købt ud af sin kontrakt med Hvidovre. En aftale, der løb til udgangen af 2019.

- Vi har hentet en spiller for fremtiden. Han er en dygtig offensiv spiller, der er kan udfordre og er stærk i mand til mand-duellerne. Vi kan bruge ham på begge kanter eller som 10'er, siger Bo Henriksen.

Louka Andreasen har taget turen op fra Hvidovre ungdomsafdeling og var med til at rykke klubben op i 1. division.

- Vi har fulgt ham gennem længere tid, og han har gjort det fint i 1. division. Han er bare blevet bedre og bedre, siger Bo Henriksen.

Flere klubber har været ude efter Louka Andreasen, der bl.a. tidligere har været på et træningsophold i AaB.

Nu skal han i den kommende tid vænne sig til Superligaen.

- Jeg har ingen forventninger om, at han kan gå ind og gøre en forskel fra dag et, men jeg er sikker på, at vi nok skal få stor glæde af ham. Vi må se hvor hurtigt, tingene kommer til at gå, siger Bo Henriksen.

Med tilgangen af Louka Andreasen er AC Horsens mere eller mindre i mål i forhold til det antal spillere, som Bo Henriksen forventer at have i sin trup i foråret.

- Vi forventer et stille og roligt vindue, men der kan dukke spændende spillere op, som kan ændre på vores planer. Man ved heller aldrig, om der kan komme et salg, og så vil vi også skulle have tilgang, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce