Annonce
AC Horsens

AC Horsens vil se Gambia-talent igen

James Gomez bliver inviteret til AC Horsens igen på et tidspunkt. Foto: Michael Just
Forsvarsspilleren James Gomez bliver inviteret til et nyt besøg i AC Horsens.
Annonce

Horsens: AC Horsens har i en periode haft James Gomez fra Gambia til prøvetræning. Den 17-årige stopper har trænet med klubbens superligatrup og været med i to reserveholdskampe.

I første omgang er han sendt retur til Gambia, men manager Bo Henriksen var tilfreds med det, han så fra den unge spilller.

- Han er kun 17 år, og ud fra den bestragtning, så det meget godt ud. Vi følger ham tæt, og vi vil invitere ham herop igen, siger Bo Henriksen.

James Gomez kommer fra Real De Banjul, hvor Bubacarr Sanneh også spillede, før han skiftede til AC Horsens, så de to klubber har god kontakt.

Ikke-europæiske spillere må først lave kontrakter, når de er fyldt 18 år, så lige nu kan AC Horsens ikke gøre noget i forhold til at binde det unge talent.

James Gomez fik en barsk start på sit træningsophold i AC Horsens, da han et par dage efter sin ankomst til Horsens blev kastet ind i reserveholdskamp mod et meget stærkt Sønderjyske-mandskab.

Han havde det meget svært i den kamp, men siden har pilen peget opad for Gambia-spilleren, der spiller på Gambias U20-landshold.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce