Annonce
AC Horsens

AC Horsens: Vi kæmper for livet

AC Horsens' direktør Kristian Nielsen forudser svære tider, både for AC Horsens og klubbens sponsorer, på grund af corona'en. Foto: Morten Pape
Svære tider venter også sponsorerne, forudser AC Horsens' direktør Kristian Nielsen.

Horsens: - På nuværende tidspunkt har vi i AC Horsens en rimelig tryg fornemmelse af, at vi har styr på de forskellige scenarier, som vi kan ende med, men vi er også meget beviste om, at tingene kan ændre sig fra time til time, siger AC Horsens' direktør Kristian Nielsen.

- Vi er priviligerede ved at have fantastiske sponsorer, som bakker op både i medgang og modgang. Det er vi jer alle meget taknemmelige for.

- Selv om vi i dette øjeblik har overblik over vores situation, er vi også meget bevidste om, at vi kæmper for livet, hvis Covid-19 sætter dagsordenen alt for længe.

- Da regeringen lukkede for at spille kampe, fjernede de også en stor del af vores forretningsgrundlag, hvilket blev yderligere undermineret af begrænsningerne i at mødes og være fysisk sammen.

- Som det er lige nu, er det eneste sikre for os i forhold til kompensationer, at vi kan få delvist dækket vores lønudgifter. Om vi kan få dækning til vores faste udgifter og tabte indtjening fra de aflyste eller udsatte kampe – det ved vi lige nu intet om. Hvordan vi ender i forhold til andre af vores indtægter, ved vi heller intet om.

- På trods af vores egne udfordringer er vi dog også bevidste om, at vore sponsorer kan være ramt af præcis de samme udfordringer som os.

- Vi har opfordret til, at vi alle står sammen om at komme på den anden side. Hvis der i den forbindelse er noget, vi kan gøre for at hjælpe, er man altid velkommen til at kontakte os, siger Kristian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce