Annonce
AC Horsens

AC Horsens venter på Junker-afgørelse

Kasper Junker har udtalt, at han gerne vi blive i Stabæk, men angriberens fremtid er fortsat usikker. Foto: Ole Nielsen.
Stabæks forkøbsret på Kasper Junker udløber snart. Junker vil gerne blive i Stabæk.
Annonce

Horsens: AC Horsens har i efterårssæsonen haft lejet angriberen Kasper Junker ud til norske Stabæk. Den norske sæson er overstået, og lejeaftalen udløber til årsskiftet.

Kasper Junker er stadig på kontrakt i AC Horsens, men det er nok tvivlsomt, om angriberen vender tilbage til Langmarksvej.

I første omgang sikrede Stabæk sig en forkøbsret på Kasper Junker i forbindelse med lejeaftalen, og lige nu afventer AC Horsens besked fra den norske klub.

- Han har efterladt et godt indtryk med seks mål i 12 kampe. Vi venter på, hvad Stabæk vil, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

Han vil ikke ud med den præcise dato for Stabæks deadline, men det er snart.

- Vi har stadig en lang kontrakt med Kasper Junker, så han skal tilbage til os, hvis Stabæk ikke vil bruge sin købsoption, men der kan også være andre muligheder, siger Bo Henriksen.

Kasper Junker har selv udtalt til norske medier, at han gerne vil blive i Stabæk.

AC Horsens har i efteråret haft lejet Jannk Pohl i Groningen for at lukke hullet efter Kasper Junker, så AC Horsens har på sin side også flere ting, der skal gå op i en højere enhed i det kommende transfervindue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Annonce