Annonce
AC Horsens

AC Horsens vandt i Parken trods rødt kort til Mikkel Qvist

Mikkel Qvist så rødt, da AC Horsens?s reserver vandt over FC København. Udvisninger i reserveholdsligaen medfører ikke karantæne, så Qvist er til rådighed, når AC Horsens den kommende weekend spiller superliga-fodbold hjemme mod Vendsyssel. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Unge Matthias Præst scorede kampens enlige mål, da AC Horsens vandt 1-0 over FC København i reserveligaen.

København: Trods en halv times tid i undertal vandt AC Horsens mandag med 1-0 over FC København i reserveligaen.

Matthias Præst scorede kampens eneste mål efter et kontra-angreb, han selv satte i gang.

- Vi vandt fortjent. Vi var klart det bedste hold, siger siger Mads Lyng, som er assistent for AC Horsens-manager Bo Henriksen og ansvarlig for kampene i reserveligaen.

AC Horsens stillede et fint hold med en stribe spillere, der er med omkring førsteholdet. Et par af dem nåede imidlertid ikke at spille kampen til ende.

Mikkel Qvist indkasserede efter en times spil indkasserede sit andet gule kort for en forseelse, der gav straffespark til FCK - straffespark københavnerne misbrugte. Heller ikke den nye angriber Nicolai Brock-Madsen fik fuld spilletid, da han udgik efter en halv time med ømhed i sit ene knæ.

- Det virkede ikke som noget alvorligt, men nu skal vi have ham tjekket, siger Mads Lyng.

Annonce

FC København-AC Horsens 0-1 (0-0)

Reserveligaen, pulje 2Mål: 0-1 Matthias Præst (77.).

AC Horsens (4-4-2): Kevin Mendoza - Rune Frantsen, Frederik Mortensen, Mikkel Qvist, Gregers Arndal-Lauritzen - Louka Prip (Frederik Jørgensen, 86.), Matthias Præst, Bjarke Jacobsen, Sebastian Avanzini (Thomas Rohde, 60.) - Oliver Drost (William Førby, 82.), Nicolai Brock-Madsen (Mathias Madsen, 30.).

Spillede i flotte omgivelser

Kampen foregik i Parken på en fin bane, som ikke virkede specielt medtaget af søndagens superliga-kamp mellem FCK og OB.

- FCK passer godt på sin træningsbane, så derfor spillede vi i Parken, og det var fint med en reserveholds-kamp i flotte omgivelser, siger Mads Lyng.

Han fremhæver spillere som Bjarke Jakobsen og Rune Frantsen for fine præstationer.

- Generelt gjorde spillerne det fra a-truppen godt. Der var mange gode præstationer, siger Mads Lyng.

Kampen var AC Horsens's første af forårets seks i reserveligaen. Den næste spilles mandag 18. februar, når FC Nordsjælland kommer til Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce