Annonce
AC Horsens

AC Horsens' ungdomsakademi har vokseværk

Claus Troelsen har de seneste år været med til at genskabe og udbygge AC Horsens' talentarbejde. Foto: AC Horsens
AC Horsens øger blandt andet fokus på de yngste årgange.

Horsens: AC Horsens har i de seneste uger fået styr på en stribe trænere i og omkring klubbens ungdomshold.

Den afdeling, der for år tilbage var mere eller mindre lukket, fortsætter med at vokse.

Claus Troelsen med titel af Head of Coaching står i spidsen for akademiet, mens Kristian Høeg er fodboldmæssig leder på DBU TOP-center AC Horsens.

Annonce

Mads Søvndal og Christian Hansen er ansat på fuld tid som trænere for klubbens U17 og U19-ligahold.

Men ungdomsfodbold er i dag langt mere end de ældste årgange.

AC Horsens har ansat Frederik van Deurs som U13-træner, ligesom Anders Wittorff har fået forlænget sin kontrakt som U15-træner. Simon Aaes har ansvaret for U14-årgangen.

Dermed  har AC Horsens trænere ansat i halvtidsstillinger på U13, U14 opg U15-årgangene.

Dertil kommer, at Rasmus Horup Hansen er på kontrakt som målmandstræner for ungdomsholdene i AC Horsens med støtte fra Peder Hansen, der har ansvaret for klubbens keepere i førsteholdstruppen.

Fokus på det yngste

AC Horsens har i lighed med de fleste andre superligaklubber en stribe samarbejdsklubber, hvorfra man håber at kunne finde og udvikle nye store talenter som Jeppe Kjær, der nu spiller i Ajax.

Til at hjælpe med den opgave er Séamus Peare Bartholdy blevet ansat som børneudviklingstræner. Han skal have fokus på børnefodbold i samarbejdsklubberne, og han  får blandt andet en rolle i implementeringen af den gule tråd fra U6-U12 i forhold til planlægning, øvelser og vejledning til god børnetræning.

Dertil kommer, at Daniel Pold er blevet ansat som individuel træner på U13 og U14 og som børnetræner efter sommerferien på GroundCollege og ATK+ Center, der har fokus på ekstratræning for U10 til U12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce