Annonce
AC Horsens

AC Horsens-træner slipper måske for karantæne

Mads Lyng ser ud til at slippe for karantæne, selv om han fik en advarsel i kampen mod Brøndby. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Jakob Kehlets advarsel til Mads Lyng i kampen mod Brøndby er ikke blevet registreret hos DBU.
Annonce

Horsens:  Mads Lyng har råbt højt på sidelinjen i denne sæson. Assistenttræneren i AC Horsens, der også vikarierede som cheftræner i de to sidste kampe i 2020 har ikke kun råbt efter sine spillere. Dommerne har også måttet lægge ører til hans tilråb, og det har udløst flere advarsler.

Mads Lyng fik også en advarsel af Jakob Kehlet i den sidste kamp mod Brøndby lige før jul. Sammen med de øvrige advarsler i sæsoner var det nok til at udløse en dags karantæne, men ifølge DBU's oversigt, er Mads Lyng sluppet for tiltale.

- Det ser sådan ud. Vi undersøger selvfølgelig sagen, inden turneringen går i gang igen, men ifølge DBU's officielle papirer har jeg ikke karantæne, siger Mads Lyng.

Han var efter kampen mod Brøndby forbi dommernes omklædningsrum. Det sker ofte, at trænerne runder dommerne efter kampen for at få belyst en situation eller for at forklare sig.

- Jeg talte også med dommerne efter kampen mod Brøndby. Vores bænk var ophidset, da Brøndby fik tilkendt et straffespark, og jeg sagde, at hvis advarslen blev givet på baggrund af vores generelle opførsel, ville jeg være ked af, at den blev tildelt mig personligt, fordi jeg så ville være i karantæne, siger Mads Lyng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce