Annonce
AC Horsens

AC Horsens' topscorer meldes på vej til AaB

Louka Prip meldes på vej til AaB.  Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Louka Prip har åbent meldt ud, at han ikke har den store lyst til at tage med AC Horsens ned i 1. division. Det signal har AaB opfattet.

Horsens: Det har i et stykke tid været kendt, at Louka Prip var en af de spillere, som formentlig ville forlade AC Horsens oven på nedrykningen til 1. division, og selv om AC Horsens så sent som for to dage siden meldte, at der ikke var bud på nogle af klubbens spillere, er det formentlig kun et spørgsmål om tid, inden der lander et konkret bud på Langmarksvej.

Flere medier fortæller om AaB's interesse i Louka Prip. Hans agent John Sivebæk er i dialog med nordjyderne.

Louka Prip sluttede sæsonen af som topscorer for AC Horsens med syv scoringer, men fem af dem faldt på straffespark. Under alle omstændigheder er det en fin statistik for en midtbanespiller når man lægger flere målgivende afleveringer oven i regnestykket.

Annonce

Louka Prip har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt, så midtbaneprofilen skal købes af AaB.

Den rette pris

Det bliver første gang, at AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård skal vise, hvad han kan ved forhandlingsbordet.

Louka Prip har gjort alt for at gøre opmærksom på, at han gerne ville sælges, og AC Horsens er på den anden side ganske givet heller ikke interesseret i at holde på en spiller, der dybest set ikke ønsker at trække i den gule trøje.

Den balance skal holdes op mod, at Louka Prip har et potentiale og halvandet år tilbage af sin kontrakt. I 1. division ville han kunne spille en afgørende rolle for AC Horsens i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen igen, så der skal kunne findes afløser.

Han skal formentlig købes et andet sted, så der skal et ukendt syv-cifret beløb på bordet, før det giver mening for AC Horsens at lade Louka Prip rejse.

Annonce

Bjarke har sagt nej

AC Horsens hentede tirsdag Thomas Santos i Skive. Han har nogle af de samme kvaliteter som Louka Prip, men Niels Erik Søndergård afviser, at han er tænkt som en direkte afløser for Louka Prip.

AC Horsens ender formentlig også med at skulle finde en erstatning for Bjarke Jacobsen. AC Horsens har tilbudt midtbanespilleren en ny kontrakt, men den har han i første omgang afvist for at kigge på, hvad der ellers måtte byde sig på transfermarkedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce