Annonce
AC Horsens

AC Horsens testet før hemmelig testkamp

Bo Henriksen vil ikke fortælle noget om klubbens interne træningskamp, men det er trods alt ikke for at sløre, at han selv er på vej mod et comeback. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Bo Henriksen vil ikke afsløre noget forud for mødet med FC Midtjylland på mandag.
Annonce

Horsens: AC Horsens valgte i sidste uge at spare en corona-test af samtlige spillere, trænere og holdledere. Klubben sagde dermed også nej til muligheden for at spille en træningskamp forud for genoptagelsen af Superligaen på mandag med udekampen mod FC Midtjylland.

Mandag gik den dog ikke længere. For at få lov til at spille superligakampe skal klubbernes spillere inklusiv det personale, der er med omkring banen, testes, og det skete mandag, da AC Horsens fik besøg på Langmarksvej.

Nu afventer klubben så svar på prøverne. Fremover skal spillerne testes en gang om ugen.

Oven i testen spillede AC Horsens en intern træningskamp. Det var lukket for tilskuere og pressen.

- Vi må ikke lukke tilskuere ind, så det gav sig selv. Vi valgte også at lukke af for pressen, så vi kunne øve nogle af de ting, vi skal bruge til kampen mod FC Midtjylland, siger manager Bo Henriksen.

AC Horsens må undvære Ayo Okosun og Bjarke Jacobsen på grund af karantæne, så den normale stamme på den centrale midtbane er væk.

- Der var ingen grund til at afsløre, hvad vi arbejder med af alternativer, siger Bo Henriksen.

Annonce

Ingen skader

Han vil ikke oplyse noget om kampen, heller ikke resultatet.

Han slår dog fast, at alle mand på nær Mathias Madsen var til rådighed. Den unge AC-spiller blev sparet.

- 7-9-13 har vi ingen skader eller spillere, der ikke er i stand til at spille. Der er helt naturligt nogle spillere, der har lidt småskavanker, men derfra og så til, at de ikke kan spille, er der meget langt, siger Bo Henriksen.

AC Horsens har været en af de klubber, hvor spillerne har været sendt hjem på lønkompensation i længst tid, men spillerne ser ud til at være i god forfatning, inden kampen om point bliver genoptaget.

Superligaen mangler to runder i grundspillet, og derefter venter der AC Horsens seks kampe i en af nedrykningspuljerne og eventuelt en playoff-kamp om at undgå den sidste nedrykningsplads.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce