Annonce
AC Horsens

AC Horsens tester mod jyske rivaler

Michael Lumb og Co skal møde AGF, Hobro og AaB som optakt til den kommende sæson. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Bo Henriksen varmer op til den nye sæson med tre testkampe på eget græs.

Horsens: AC Horsens nyder i øjeblikket ferien oven på et hårdt forår, hvor der måtte en enkelt playoff-runde til, før pladsen i Superligaen i sæsonen 2019/2020 var sikret.

Nu er armene kommet ned, og klubben er i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Den byder på tre testkampe. I øjeblikket er spillerne sendt på ferie.

De har første arbejdsdag i den nye sæson mandag den 17. juni. Derefter venter tre kampe mod AGF den 25. juni, mod Hobro den 29. juni og mod AaB den 5. juli.

Første runde i den nye sæson er planlagt til at blive afviklet hen over weekenden den 14.-15 juli.

- Vi får tre fine modstandere. Det vigtigste er, at vi spiller dem alle sammen på hjemmebane. Vi skal ikke møde udenlandske hold. Den slags koster som regel, og vi har valgt at bruge pengene på spillertruppen, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

Flere hold varmer op til den nye sæson med en minitræningslejr, men her springer AC Horsens også over.

- Vi skal lave et eller andet socialt, men den store udfordring er, at truppen nok ikke er på plads. Transfervinduet lukker først 1. september, så det giver ikke den store mening at lave noget i juni, siger Bo Henriksen.

- I vinterpausen var vi i Tyrkiet, men alle kan stadig huske, hvor dårligt vejret var dernede. Vi kunne tage til Tyskland, men vi kunne også tage til BGI i Bjerre. Stedet har ikke betydning for det sociale aspekt i at være sammen i et par døgn, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce