Annonce
AC Horsens

AC Horsens tester formen mod AGF

Michael Lansing er formentlig en af de spillere, der kan se frem til spilletid i træningskampen mod AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
De to klubber benytter landskampspausen til afvikle en ekstra træningskamp.
Annonce

Horsens: AC Horsens besejrede for en uge siden Silkeborg med 2-1 i Superligaen, og den næste kamp ude mod AaB er først søndag den 24.

AC Horsens' trup har haft en række fridage oven på sejren, og for at holde kampformen ved lige har Bo Henriksen og David Nielsen aftalt en træningskamp mellem AC Horsens og AGF på tirsdag kl. 13 i Aarhus.

For AC Horsens' vedkommende er der flere spillere, der ikke har fået mange kampminutter i benene på det seneste. Det gælder blandet andet spillere som Sebastian Avanzini og Mikkel Qvist.

Michael Lansing, der har været ramt af karantæne siden sin udvisning tidligt i kampen mod Lyngby 27. oktober, trænger også til kamptræning. Han skal også overbevise Bo Henriksen om, at han skal vogte målet på søndag i Aalborg.

Jannik Pohl og Nicolai Brock-Madsen har kæmpet med skader, og de trænger uden tvivl også til at få nogle kampminutter i benene, hvis bentøjet tillader det.

Anfører Hallur Hansson har stadig armen i gips, men på tirsdag skal den fjernes, og derefter regner han med at kunne træne på lige fod med resten af truppen med hjælp af en skinne på hånden.

AC Horsens har endnu fire kampe i Superligaen, inden der er dømt juleferie. Først gælder det AaB ude og derefter følger OB hjemme, Hobro ude og Sønderjyske hjemme den 15. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Festligt lag endte med knytnæveslag

Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Annonce