Annonce
AC Horsens

AC Horsens' spillere sendt hjem med træningstøj

Bo Henriksen slår fast, at AC Horsens gør alt for at undgå spillerne bliver ramt af smitte. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Manager Bo Henriksen vurderer hen over weekenden, om spillerne eventuelt skal træne i små grupper i den kommende uge.

Horsens: Superligaen er som alt andet suspenderet i de kommende to uger, og derefter er der i kalenderen lagt en landskamppause ind. Det har i første omgang fået AC Horsens til at aflyse træningen hen over weekenden, hvor kampen mod FC Midtjylland nu ikke bliver til noget. Det samme gælder næste weekends hjemmekamp mod Brøndby.

- Spillerne har i første omgang fået fri til på mandag. Vi følger udviklingen, og så træffer jeg en beslutning hen over weekenden om, hvordan vi griber de kommende uger an, siger manager Bo Henriksen.

Han taler tit om, at han skal give spillerne i førsteholdstruppen noget kærlighed.

- Spillerne er sendt hjem for at give familien kærlighed i stedet for, smiler Bo Henriksen.

Han og klubben har to fokuspunkter i den kommende tid. Det handler om at holde truppen fri for smitte og på at holde spillerne i topform, så de er klar, når der igen må spilles fodbold.

- Vi gør alt for at undgå smitte, så vi har taget alle mulige forholdsregler for at holde alle længst muligt væk fra eventuelle smittekilder, siger Bo Henriksen.

Af samme grund er spillerne sendt hjem med en taske med træningstøj.

Mindst mulig kontakt

- Hvis vi beslutter at træne videre i et eller andet omfang fra på mandag, skal spillerne møde op omklædte, og de kommer til at tage hjem for at gå i bad. Der vil også blive tale om, at vi kommer til at træne i små grupper, så hvis vi er uheldige, at en spiller bliver smittet, vil det kun være en lille del af truppen, der dermed også vil være i fare for at blive ramt, siger Bo Henriksen.

Alle fitnescentre er lukkede på grund af risikoen for smittespredning, så der er heller ikke mulighed for at styrketræne.

- Hvis vi kommer til at træne i grupper, bliver det med mindst mulig kontakt. Det vil være skudtræning og opspilsøvelser. Intervalspil og andet, hvor det vil være kontakt, springer vi over, siger Bo Henriksen.

- Det handler om, at vi gerne vil bibeholde den fysiske forfatning, som spillerne er i nu, og så må vi se, om vi skal spille om to uger, eller der går endnu længere tid, siger Bo Henriksen.

- Lige nu kan vi kun håbe på, at turneringen bliver genoptaget, og det afhænger ene og alene af, hvor dygtige vi som samfund er til at overholde reglerne, så smitten bliver begrænset, siger Bo Henriksen.

Annonce
Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Erhverv For abonnenter

På tirsdag åbner Horsens' største bilforretning: Tre etablerede mærker får selskab af nyt, sporty bilmærke

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Kultur For abonnenter

Hun tegner virkeligheden for børn og andre mennesker: - Det skal ikke komme som et chok, at livet ender med døden

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sport For abonnenter

Khalil Ahmad glippede millionkontrakten i NBA - få måneder senere sad han ensom i Keflavik: Mød Horsens IC-stjernen, der stadig drømmer om en returbillet over Atlanten

Horsens

Cyklist undrer sig: I weekenden er gadelyset tændt - i hverdagen kører han på arbejde i bælgravende mørke

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Horsens

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

AC Horsens For abonnenter

Storsejr i testkamp gav to positive og to negative svar

Kultur For abonnenter

Hårde tider og mere end fem timers debat i byrådssalen: Køb af Bygholm Gods udløste i 1922 et kvartals ekstra skat til Horsens-borgerne

Annonce