Annonce
AC Horsens

AC Horsens-spiller er blevet bedt om at finde en ny klub

AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou er godt dækket ind i forsvaret, og det sender udlejet spiller ud i kulden. Foto: Ole Nielsen.
Mikkel Qvist har fået besked på, at han gerne må afsøge mulighederne for at finde en ny klub. Flere andre spillere kan være i spil en udlejningsaftale i foråret.

Horsens: AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård har meldt ud, at klubben først for alvor tager hul på snakken om trupsammensætningen i første halvdel af 2022, når de to sidste kampe i efteråret hjemme mod Hobro og ude mod FC Fredericia er overstået.

Det står dog allerede nu fast, at Jannik Pohl stopper til nytår, ligesom Muamer Brajanac vender retur til Langmarksvej fra lejeophold i Aalesunds FK.

Mikkel Qvist kommer også tilbage, men det ligner et hurtigt farvel.

Annonce

Jens Berthel Askou har ikke kigget Mikkel Qvists vej i sin tid i klubben. Først til sommer har forsvarsspilleren med det lange indkast kontraktudløb.

- Men vi har meddelt Mikkel Qvist, at han gerne må afsøge mulighederne i markedet allerede nu, siger Niels Erik Søndergård.

Med andre ord er der lagt op til et endegyldigt farvel til Bo Henriksens opfindelse, der blev fundet i pokalkampen mod Lyseng i august 2016.

Brug for spilletid

Der kommer til at ske mere i AC Horsens' transfervindue til januar, og under alle omstændigheder skal Mikkel Lassen have styr på sin fremtid. Venstrebacken, der har fået en del spilletid, er lejet i AGF. Aftalen indeholder en købsoption, så der er flere ting, som AC Horsens skal tage stilling til i forhold til Mikkel Lassen.

Flere spillere i AC Horsens-truppen må også være i spil i forhold til en udlejning. Agust Hlynsson har ikke fået meget spilletid, og han har brug for kampe for at udvikle sig yderligere.

Det er heller ikke udelukket, at Muamer Brajanac kan blive lejet ud igen. Angriberen greb ikke chancen først på sæsonen, og vejen til spilletid er ikke blevet nemmere.

Jens Berthel Askou har i flere kampe benyttet sig af Magnus Jensen i forreste linje, hvor han i kraft af sin duel- og hovedstadsstyrke har kunnet gøre en forskel. Det er noget af det samme, som Muamer Brajanac kan levere og med Magnus Jensen som en naturlig del af forsvarskæden, er det et taktisk træk, der kan tages uden, det nødvendigvis koster en udskiftning, og hvis det gør, er der muligheder for at skifte ud længere tilbage på banen alt efter, om AC Horsens skal jagte en scoring eller blot ønsker at justere opspilsmulighederne og dermed taktikken.


Vi har meddelt Mikkel Qvist, at han gerne må afsøge mulighederne i markedet allerede nu

Niels Erik Søndergård
Annonce
Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Torntoft & Mortensen skal have ny direktør - tidligere topdirektør i milliardforetagende tager over

Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

Sport

Simon Kjær og Signe Bruun er årets fodboldspillere

Horsens

Taknemmelig for god, lokal service midt i familiens kedelige coronaisolation bag hjemmets fire vægge

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

AC Horsens For abonnenter

Testkamp til topkarakter: Disse store præstationer faldt i øjnene, da AC Horsens nedlagde Randers

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

Maiken har set flere af sine efterskolevenner sige farvel efter coronaen: - De bliver socialt udmattede, og så vil de hjem

Erhverv

Store skiftedag i vente hos Mr - og nej, der er ikke tale om nyt tøj

Horsens For abonnenter

16 bolighandler er faldet på plads den seneste uge: Se listen her

Horsens

Syv biler i kæmpe harmonikasammenstød på E45: Barn og kvinde sendt på skadestuen

Annonce