Annonce
AC Horsens

AC Horsens sælger sin anfører til Elfsborg - nu går jagten ind på en midtstopper

Sivert Heltne Nilsen skifter med øjeblikkelig virkning til Elfsborg. Han kommer ikke med mod AGF på mandag. Foto: Ole Nielsen.
Sivert Heltne Nilsen skifter til den svenske klub med øjeblikkelig virkning.

Horsens: AC Horsens har solgt sin norske anfører Sivert Heltne Nilsen til den svenske klub Elfsborg i en lynhandel.

Sivert Nilsen skifter med øjeblikkelig virkning til Elfsborg, som AC Horsens mødte i Europa League i 2012/13.

Elfsborg spiller på kunstgræs.

Klubben har stadig den danske målmand Kevin Stuhr Ellegaard, som også vogtede målet i de to kampe mod AC Horsens, hvor AC Horsens spillede 1-1 på hjemmebane og vandt 3-2 i returkampen i Borås.

Sivert Heltne Nilsens favoritplads er som 6'er, defensiv midtbanespiller, men han blev omplantet til forsvarsgeneral og har haft sin bedste tid i AC Horsens i de seneste fire kampe.

For et års tid siden købte AC Horsens den norske midtbaneprofil Sivert Heltne Nilsen i Brann Bergen, og siden har han spillet 34 kampe og scoret et enkelt mål for ”de gule”.

Nu går jagten ind på en midtstopper

AC Horsens-træner Bo Henriksen jagter nu en rigtig midtstopper:

- Sivert Heltne Nilsen blev hentet ind som leder og sjælen på vores fodboldhold, og han fik en hård start på grund af vores forår, der ikke var ret godt, men han har hele vejen igennem vist vilje, lederegenskaber, power og en god attitude.

- I denne sæson har han præsteret rigtig godt, men det har været på en position, der ikke har været hans foretrukne, og derfor har han ønsket at skifte til en klub, der vil bruge ham på den defensive midtbane. Vi har indgået en økonomisk fornuftig aftale med IF Elfsborg, der giver os mulighed for at få en ”rigtig” midtstopper ind, og vi ønsker Sivert alt muligt held og lykke i svensk fodbold, fortæller Bo Henriksen.

Annonce

Ser frem til nyt kapitel

Sivert Heltne Nilsen udtaler:

- Det er selvfølgelig hårdt at forlade drengene, for jeg har haft det fantastisk og fået gode erfaringer i AC Horsens, og jeg er vældig stolte over og taknemmelig for, at jeg blev valgt som anfører. Jeg har kun gode ting at sige om AC Horsens som klub, men jeg ser også frem til at starte på et nyt kapitel, og jeg er meget motiveret for at gøre det godt i svensk fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce