Annonce
AC Horsens

AC Horsens sælger profil til engelsk fodbold

Mads Juel Andersen skifter til den næstbedste engelske række for at spille for Barnsley Foto: Ole Nielsen
AC Horsens med nyt millionsalg. Mads Juel Andersen skifter med øjeblikkelig virkning til Championship-klubben Barnsley.

Horsens: AC Horsens' manager sagde i forbindelse med træningskampen mod Helsingør, at Mads Juel Andersen var skadet, men det var en sandhed med modifikationer. Den stærke stopper er i stedet tage til England, hvor han har skrevet under på en aftale med den engelske Championship-klub Barnsley.

Han skifter med øjeblikkelig virkning. Dermed har AC Horsens igen udsigt til en større transferindtægt. I løbet af de seneste fire år har AC Horsens nu solgt spillere for over 35 millioner kroner.

Mads Juel Andersen skiftede transferfrit fra Brøndby IF for halvandet år siden, og han har siden gennemgået en markant udvikling i AC Horsens. I forårssæsonen, hvor der ikke var meget, der fungerede for AC Horsens, var han en klar profil.

Manager Bo Henriksen er af samme grund ked af at miste Mads Juel Andersen, men han glæder sig også på hans vegne.

- Mads Juel Andersen har været outstanding, og der er ingen tvivl om, at det er en sportslig dårlig case for os, for vi kommer til at savne ham, men vi er en sælgende klub, og vi skal nok finde en fuldgod erstatning for Mads Juel Andersen. Mads fortjener det bedste, og vi skal glæde os over, at vi har været med til at udvikle en spiller, der nu skal spille for en klub i Europas sjette bedste liga, siger Bo Henriksen.

Salget glæder direktør Kristian Nielsen, der ofte har slået fast, at spillersalg er blevet en vigtig del af AC Horsens forretningsgrundlag.

- Vi har en sportslig sektor, der har en fantastisk evne til at finde interessante spillere og udvikle dem, så de bliver profiler i Superligaen og attraktive for større klubber, og vi kan være glade for og stolte over, at vi nu igen har solgt en spiller for et millionbeløb til en klub i en attraktiv liga. Det er en cadeau til vores sportslige sektor og miljø, siger Kristian Nielsen.

Annonce

Hektiske dage for Mads Juel

Det har været et par hektiske dage for Mads Juel Andersen, der tager hul på sæsonen i Championship, når Fulham kommer på besøg den 3. august, og weekenden efter er der kamp mod rivalerne fra Sheffield Wednesday på Hillsborough.

- Det er totalt vildt, og jeg har mange følelser i kroppen lige nu. Barnsley har vist stor interesse for mig gennem hele forløbet, og det er gået hurtigt, men det er fedt, fortæller Mads Juel Andersen i en pressemeddelelse.

For halvandet år siden fik han ikke spilletid i Brøndby IF, men lige om lidt skal han spille kampe i Europas sjette bedste liga.

- Min tid i AC Horsens har været lidt op og ned. Jeg har spillet kampe, været lidt ude og bed mig til sidst fast, og det har været meget lærerigt. Det har været sjovt, spændende og anderledes end Brøndby, men det var lige, hvad jeg havde brug for. Jeg havde brug for at lære mig selv at kende, og jeg har rykket mig meget som spiller og menneske det seneste halvandet år, lyder det fra Mads Juel Andersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

HIC

Mestrene satte HIC på plads

Annonce