Annonce
AC Horsens

AC Horsens-reserverne tabte til Silkeborg

Muamer Brajanac havde tunge ben efter en U19-kamp lørdag, et indhop i Superligaen søndag og så 80 minutters reserveholdskamp mandag. Foto: Michael Svenningsen
Midtjyderne slog til med to scoringer i anden halvleg.
Annonce

Horsens: AC Horsens har hen over det seneste år fået en markant stærkere reserveholdstrup, men selv om der var mange stærke navne med i mandagens reserveholdskamp mod Silkeborg, endte den med et nederlag på 2-0.

- Det var et ærgerligt resultat, men indsatsen var godkendt. Silkeborg var en tand skarpere end os, sagde træner Mads Lyng oven på nederlaget.

De første 45 minutter sluttede uden scoringer. Magnus Jensen var tæt på med hovedstød i to omgange, men mere blev det ikke til.

Silkeborg åbnede anden halvleg bedst og kom i front med 1-0.

- Vi fik sat Silkeborg under tryk i første halvleg, men efter pausen kom de bedre med. Det blev lidt mere rodet, men de fik sat fem førstegangsafleveringer sammen, og så kunne Alexander Lind score til 1-0 via stolpen, sagde Mads Lyng.

AC Horsens jagtede en udligning, og i kampens sidste minut skulle Michael Lansing med frem til et hjørnespark, men det endte med at koste en scoring til 2-0.

- Der opstod en misforståelse, så vi tog et kort hjørnespark, og så blev vi ramt af en omstilling, sagde Mads Lyng.

AC Horsens var uden Lirim Qamili og Jannik Pohl, der begge er ude med skader. Bjarke Jacobsen, der har karantæne i Superligaen, havde fået fri.

Det gav spilletid til andre blandt andet Muamer Brajanac, som er kommet til fra FC Københavns ungdomsafdeling. Han spillede 45 minutter for U19-holdet i lørdags, og søndag fik han debut i Superligaen med et indhop det sidste kvarter, og mandag blev det 80 minutter mod Silkeborg.

- Vi havde nogle trætte spillere til sidst, som Mads Lyng formulerede det.

AC Horsens-Silkeborg 0-2 (0-0)

Reserveligaen, pulje 3

Mål: 0-1 Alexander Lind (56.), 0-2 Nicklas Røjkjær (90.).

AC Horsens' startopstilling: Michael Lansing, Jacob Buus, Magnus Jensen, James Gomez, Mathias Madsen, Casper Tengstedt, Jonas Gemmer, David Kruse, Agust Hlynsson, Jacob Trenskow, Muamar Brajanac.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup

Fire unge mænd stjal motorsav og gik i gang med at fælde juletræ i rundkørsel - flygtede, da de blev opdaget

Annonce