Annonce
AC Horsens

AC Horsens-profil fik et ordentligt skrub over foden: Blev hjulpet fra banen

Bjarke Jacobsen kom til skade under tirsdagens træning i AC Horsens. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Midtbanespilleren Bjarke Jacobsen kom til skade til AC Horsens' træning, men Jonas Dal satser på, at det kun var et slag.
Annonce

Horsens: AC Horsens var få minutter fra at være færdig med en lang tirsdags-træning, da Thor Lange og Bjarke Jacobsen gik i duel om en bold.

Resultatet blev, at Bjarke Jacobsen fik et ordentligt skrub over højrefoden.

Han blev længe liggende på banen, inden han hængende på skuldrene af Malte Kiilerich og behandler Michael Larsen blev hjulpet tilbage i omklædningsrummet under tribunen på Casa Arena Horsens.

- Der var heldigvis ikke tale om et vrid, så forhåbentligt er det kun slaget, der gør ondt, men den slags kan selvfølgelig også være smertefuldt, siger AC Horsens-træner Jonas Dal.

Bjarke Jacobsen har været savnet på AC Horsens' centrale midtbane, efter han blev vist ud i premieren mod Randers og efterfølgende har afsonet to dages karantæne.

Hallur Hansson var til gengæld med på træningsbanen, selv om han måtte humpe ud i opgøret mod Brøndby.

- Han har fået tapet sin fod godt ind, og han insisterede på at teste anklen, siger Jonas Dal, der kunne se anføreren gennemføre træningen tilsyneladende uden problemer.

Casper Tengstedt, der var ramt af et maveonde i Brøndby, er også frisk igen.

Til gengæld kniber det med Nicolai Brock-Madsen. Angriberen døjer stadig med en skade i maveregionen. Det bliver et kapløb med tiden, hvis han skal være med mod FC Midtjylland på søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce