Annonce
AC Horsens

AC Horsens' profil er skuffet over børnesygdomme

Søren Reese og AC Horsens kom for sent i for mange situationer og formåede ikke at lære af fejlene undervejs i kampen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
- Vi lærer ikke af vores fejl hurtigt nok, konkluderede Søren Reese oven på 3-1 nederlaget til Lyngby.

Horsens:  AC Horsens' Søren Reese var både skuffet og frustreret oven på 3-1 nederlaget til Lyngby.

- Der var kvaliteten til forskel på de to hold. Vi har ellers haft nogle gode træningsuger, og vi vandt over Sønderjyske for en uge siden. Vi har generelt ramt et højt niveau, og så er det dybt frustrerende at tabe på den måde, vi tabte på til Lyngby, sagde Søren Reese.

Han pegede blandt andet på Lyngbys mål til 1-0 efter få minutters spil.

Annonce

-Vi vidste, at Kevin Tshiembe var Lyngbys bedste header, så når vi er opmærksom på det, skal vi kunne forhindre ham i at komme frem til en afslutning på en dødbold i 11 ud 10 gange. Han fik en stor mulighed lige inden, han scorede. Det irriterer mig, at vi ikke er i stand til at lære af den slags i stedet for at blive ved med at fejle, sagde Søren Reese.

Forspildt mulighed

- Kampen mod Lyngby var nok vores mest oplagte mulighed for at få sat en sejrs-stime sammen. Vi var på vej ind i en god periode, men nu led vi et knæk igen, sagde Søren Reese.

Han er dog ikke parat til at kaste håndklædet i ringen endnu.

- Det er altid den seneste kamp, du husker. Hvis du har vundet om søndagen, er det en god mandag uanset hvor, du er placeret i tabellen, og om du er langt foran eller bagefter. Når du har tabt er det omvendt en dårlig mandag, sagde Søren Reese og lignede en spiller, der allermest glædede sig til, at det blev torsdag, så AC Horsens kan revanchere den dårlige præstation i udekampen mod VB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Elever plantede 2000 træer til Horsens' nye bypark

Sport

HH-spiller skifter til Sønderjyske

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Annonce