Annonce
AC Horsens

AC Horsens ophæver med midtbanespiller

Frederik Mortensen nåede at være med i startopstillingen i Superligaen i en enkelt mod Vejle Boldklub. Foto: Michael Svenningsen
Frederik Mortensen jagter spilletid og har fået ophævet sin kontrakt et år før tid.

Horsens: AC Horsens fik op til sidste sæson tilgang af Frederik Mortensen fra Viborg, men parterne skilles allerede nu. Midtbanespilleren skrev under på en to-årig kontrakt, men den er blevet ophævet et år før tid.

- Det er med blandede følelser, at jeg forlader AC Horsens, for jeg har været glad for at være i klubben rent socialt, men den væsentligste og største faktor er, at jeg skal spille, og derfor skal jeg finde en ny klub, hvor der er større chance for at få spilletid, siger Frederik Mortensen.

Han nåede at blive noteret for to kampe for AC Horsens. Han var med i startopstillingen i et af lokalopgørene mod Vejle Boldklub i foråret som højreback, men han har været langt fra mere fast spilletid. Frederik Mortensen fik ødelagt den første periode i AC Horsens, da han blev ramt af kyssesyge.

- Frederik Mortensen skal have spilletid for at udvikle sig yderligere, og det er der ikke udsigt til i AC Horsens, så vi sender ham videre til en anden klub, der får glæde af hans kvaliteter. Frederik er en god fyr og en dygtig spiller, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke med næste step i karrieren, siger manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

AC Horsens har tidligere ophævet kontrakten med Tobias Arndal, ligesom Gregers Arndal-Lauritzen, der også hørte i kategorien udviklingsspillere, ikke fik forlænget sin kontrakt.

De tre talenter er i stedet blevet afløst af Mathias Madsen og Matthias Præst, der begge kommer fra AC Horsens' ungdomsafdeling.

Til- og afgang i AC Horsens

Tilgang:

Malte Kiilerich (Hvidovre)

Peter Therkildsen (Hvidovre)

Mathias Madsen (egne rækker)

Matthias Præst (egne rækker)

Afgang:

Mathias Nielsen (Randers FC)

Mads Juel Andersen (Barnsley FC)

Søren Reese (Retur til FCM)

Sammy Skytter (Retur til FCM)

Oliver Drost (kontrakt udløbet)

Gregers Arndal-Lauritzan (Kontrakt udløbet)

Tobias Arndal (Kontrakt ophævet)

Frederik Mortensen (Kontrakt ophævet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

40-årig anholdt efter skuddrama: Mistænkt for at have spillet en rolle ved Paludan-demonstration

Annonce