Annonce
AC Horsens

AC Horsens ophæver med endnu en profil

Jonas Borring og AC Horsens er blevet enige om at gå hver til sit. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
34-årige Jonas Borring overvejer at gå andre veje end fodbolden.
Annonce

Horsens: AC Horsens har ophævet kontrakten med Jonas Borring. Han var ellers på kontrakt frem til sommeren 2020, men nu er parterne blevet enige om at gå hver til sit. Det kommer ikke som den store overraskelse, da manager Bo Henriksen tidligere har slået fast, at han i øjeblikket ikke vurderede, at Jonas Borring var god nok. Af samme grund har Jonas Borring end ikke siddet på bænken til de seneste superligakampe, ligesom han heller ikke har været med i reserveholdskampene.

- Jonas Borring var fantastisk for os i den første halvsæson, hvor han var stærkt medvirkende til vores flotte placering i top seks. Det sidste års tid har været lidt op og ned for både Borring og os som klub, men han har altid været yderst professionel, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger manager Bo Henriksen.

Jonas Borring, der nåede 30 kampe og to scoringer i gult, er klar til at fortsætte karrieren, men han har også erhvervslivet i tankerne.

- Jeg synes, at mit første år i klubben var rigtig godt. Jeg var med til at spille os i top 6 og havde også mange gode kampe sidste efterår. Foråret i år blev desværre ikke som håbet, hverken for klubben eller mig selv. Jeg var hårdt ramt af min fars sygdom og død, og det påvirkede mit spil på banen, siger Jonas Borring.

- Nu må vi se hvad fremtiden bringer. Jeg er i rigtig god form og føler stadig, jeg kan gøre en stor forskel, så det helt sikkert en mulighed at fortsætte med at spille fodbold. Omvendt har jeg også mine tanker på erhvervslivet, hvor jeg ser mig selv i f.eks. salgsbranchen og er også åben overfor den vej, siger Jonas Borring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Horsens

Lokale butikker har mundbind - men efterspørgslen er stor, og de kan løbe tør

Annonce