Annonce
AC Horsens

AC Horsens' modstander svækket før nøglekamp

Lyngbys cheftræner Christian Nielsen er sat ud af spillet med en alvorlig hjernerystelse. Han er foreløbig sygemeldt for resten af 2020. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lyngby må undvære træner Christian Nielsen på grund af hjernerystelse og U21-landsholdsspilleren Frederik Winther er blevet konstateret positiv med Covid 19.
Annonce

Lyngby: AC Horsens og Lyngby mødes fredag i sæsonens første nøglekamp. De to bundhold i Superligaen har hårdt brug for point.

Og Lyngby kommer til at stille op i en svækket udgave.

Træner Christian Nielsen har fået konstateret en kraftig hjernerystelse og et piskesmæld efter et uheld på træningsbanen for ti dage siden, hvor han på klos hold blev ramt i hovedet af en bold.

Lyngby har besluttet at rykke U19-træner Carit Falch ind som midlertidig cheftræner for førsteholdet.

- Vi tager ingen chancer med hovedskader, og Christian vil derfor være fraværende fra klubben i en periode - forventeligt frem til jul, selv om jeg ved, at alle sejl er sat på at gøre fraværet så kort som muligt, siger Lyngby-direktør Andreas Byder.

Carit Falch er altså på  bænken, når Lyngby på fredag spiller bundgyser hjemme mod AC Horsens. Her bliver han suppleret af assistenttræner Mikkel Bechmann og transitionstræneren Jonathan Hartmann.

Carit Falch og Jonathan Hartmann har allerede taget hul på arbejdet, og de stod på sidelinjen, da Lyngby i sidste uge vandt med 9-0 i pokalturneringen.

Lyngby må ud over cheftræner Christian Nielsen også se bort fra forsvarsspilleren Frederik Winther. Han måtte rejse hjem fra U21-landsholdet, efter han blev konstateret positivt med Covid 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Annonce