Annonce
AC Horsens

AC Horsens må vente på Søren Reese

AC Horsens må kæmpe med udenlandske opkøbere om at få Søren reese tilbage fra FC Midtjylland. Foto: Peter Leth-Larsen.
- Vi klapper hesten en uges tid endnu, siger FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein, inden Søren Reeses fremtid i klubben afgøres.

Horsens: - Vi er fuldt bekendt med, at AC Horsens gerne vil leje Søren Reese, men vi klapper hesten en uges tid og ser tiden an.

Det siger FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein til Folkebladet.

AC Horsens har mistet Mathias Nielsen til Randers FC, Mads Juel til engelsk fodbold og Søren Reese til FC Midtjylland, men det er ikke lykkedes for Bo Henriksen at hente en ny forsvarsgeneral.

Det skyldes, at AC's førstevalg er Søren Reese.

- Der har også været udenlandsk interesse for Søren Reese, siger Claus Steinlein.

Han ønsker ikke at uddybe det, men Folkebladet kan afsløre, at den norske klub Stabæk valgte Yaw Amantkwah fra Hobro frem for Søren Reese.

Der er dog andre udenlandske interesserede, og dem må AC Horsens kæmpe mod, hvis Søren Reese enten skal sælges eller udlejes.

I øjeblikket passer Søren Reese træningen i FC Midtjylland, men han var ikke på bænken i premieren mod Esbjerg.

Stabæk har allerede lejet den tidligere Horsens-spiller Sammy Skytte i FC Midtjylland.

Kian Hansen, Erik Sviatchenko og Alexander Scholz er førstevalg i FCM's forsvar, og det er der ikke udsigt til spilletid til Søren Reese.

Erik Sviatchenko har ganske vist været på vej til tyrkiske Trabzonspor, men han har sagt pænt nej tak.

AC Horsens ville også gerne leje en anden af sine tidligere spillere Ayo Okosun, men han er cheftræner Kenneth Andersens førstevalg på midtbanen og foretrukket frem for anfører Jakob Poulsen, så det kan AC Horsens godt glemme. Han bliver i FCM, selv om han har spillet bedre kampe end mod Esbjerg i fredags.

Annonce

Thychosen til salg

Endnu en tidligere AC Horsens-spiller i FC Midtjylland Mads Døhr Thychosen har fået lov til at finde en udenlandsk klub.

- Det bliver ikke Norge, men måske noget andet, siger Mads Døhr Thychosen.

Både Thychosen og Marc dal Hende har fået grønt lys til at forlade klubben.

FC Midtjylland har en førsteholdstrup på 30 spillere. Det er for mange, og der skal både sælges og udlejes spillere, altimens klubbens "udenrigsminister" Ove Pedersen fortsætter med at finde nye spillere til klubben. Han er manden bag de tre brasilianere, der var med i startopstillingen mod Esbjerg, og FCM er i færd med at finde nye eksotiske og salgbare spillere.

FC Midtjyllands assistenttræner Brian Priske og Morten Eskesen, assistent i Randers, var iøvrigt ind i billedet hos AC Horsens, da AC Horsens var i færd med at rekonstruere hele trænerstaben.

Det var uholdbart, at Bo Henriksen skulle arbejde 70-80 timer om ugen, efter at han har fået familie og har ansvaret for en familie med tre børn, og der var mange modeller på bordet, bl.a. en mulighed med Bo Henriksen som chef og manager efter engelsk model med en træner som ansvarlig på træningsbanen, men Brian Priske valgte at blive i FC Midtjylland, og Morten Eskesen sagde ja tak til et job som cheftræner i Helsingør.

Dermed fortsætter Bo Henriksen i sin gamle rolle som cheftræner og manager, men han har fået Mikkel Jespersen i en halvtidsstilling som ny talentspejder og scout.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Hans har en finger med i alt i Vestbirk - uden at råbe op om det

Annonce