Annonce
AC Horsens

AC Horsens lyn-udlejer talent i to måneder

Ágúst Hlynsson skal de kommende to måneder have kamptræning i den islandske klub FH Hafnarfjordur. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Agust Hlynsson er på grund af mangel på spilletid blevet lejet ud til FH Hafnarfjordur frem til 1. juli.

Horsens: AC Horsens købte tilbage i oktober Agust Hlynsson af islandske Vikingur. Aftalen med den 21-årige islænding løber i fire år, men allerede nu vender midtbanespilleren tilbage til Island denne gang for at repræsentere FH Hafnarfjordur.

Han blive lejet ud for de kommende to måneder, og 1. juli er han tilbage på Langmarksvej.

Han står noteret for 10 kampe for AC Horsens, men spilletiden har på det seneste været yderst begrænset.

Annonce

- Reserveligaturneringen er lukket ned, og Agust er i periferien af truppen, så det giver god mening for ham og os, at han spiller et par måneder i Island og vender styrket tilbage. Vi har haft en rigtig god dialog med en af de bedste islandske klubber og er blevet bekræftet i, at han kommer til at spille for dem. Agust er super motiveret for det, for han kan sagtens se, at det gavner hans udvikling, og vi glæder os til at se ham i klubben igen, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Brug for kamptræning

Cheftræner Jens Berthel Askou ser et stort potentiale i unge Hlynsson, der har rykket sig meget i AC Horsens.

- Agust har udviklet sig meget i AC Horsens, men han har brug for minutter i benene, hvis han skal fortsætte sin gode udvikling, og derfor er det en god case, at han fortsætter i en god islandsk klub, siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Ágúst Hlynsson er allerede på Island og ser frem til de kommende par måneder, hvor han kan blive involveret i 10 kampe.n.

Ágúst Hlynsson er allerede på plads i sin nye klub. Han har tidligere i sin unge karriere været forbi Norwich og Brøndby. Han kommer ud af fodboldfamilie, og hans lillebror er i øjeblikket på kontrakt i Ajax.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Annonce