Annonce
AC Horsens

AC Horsens lejer gambisk forsvarstalent

Gambiske James Gomez, der tilbage i august var på besøg i AC Horsens, er lejet frem til 30. juni. Arkivfoto: Michael Just
AC Horsens har sikret sig forkøbsret på James Gomez. Den gambiske U23-landsholdsspiller var sidste år til prøvetræning på Langmarksvej.
Annonce

Horsens: AC Horsens er ved at have fyldt hylden med forsvarsspillere godt op. Senest har Bo Henriksen og kompagni lejet James Gomez for et halvt år. Den 18-årige gambiske forsvarsspiller er lejet med en forkøbsret.

James Gomez kommer fra samme klub, som Bubacarr Sanneh i sin tid blev hentet til Horsens fra. For et halvt år siden var James Gomez til prøvetræning i AC Horsens, men dengang var den 17-årige spiller ikke gammel nok til, at der kunne laves en aftale.

Nu har forsvarstalentet rundet 18 år, som er aldersgrænsen for ikke-europæiske fodboldspillere i forhold til at komme på kontrakt i Danmark. I Gambia spiller han for Real de Banjul og er en del af det gambiske U23-landshold

Da han tilbage i august trænede med i AC Horsens et par uger, voksede han med opgaven. Han blev kastet på banen i en reserveholdskamp mod Sønderjyske, hvor den 17-årige spiller havde sine udfordringer, men de efterfølgende ugers træning afslørede hans talent.

- Det minder lidt om casen med Bubacarr Sanneh, hvor vi kunne se potentialet og lejede ham med forkøbsret, hvorefter vi købte ham, men vi har ikke en forventning om, at James Gomez brager igennem fra første dag. Han har brug for tid til at udvikle sig, og nu får vi mulighed for at se ham an i vores miljø det næste halve år, fortæller Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

James Gomez er med i AC Horsens' træningskamp mod Aarhus Fremad tirsdag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce