Annonce
AC Horsens

AC Horsens lejer forsvarsspiller ud

Mikkel Qvist er det næste halvår lejet ud til HB Køge i 1. division.  Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
AC Horsens har behov for at skære ned på antallet af spillere i førsteholdstruppen, og det sender det næste halve år Mikkel Qvist til HB Køge.
Annonce

Horsens: AC Horsens har en rekordstor førsteholdstrup, så der har været behov for at skære ned. På den konto bliver Mikkel Qvist det næste halve år sendt på græs hos HB Køge i 1. division.

Han var hele 2020 lejet ud til islandske KA Akureyri. Han returnerede til Langmarksvej i november, da turneringen blev stoppet i Island, og han brugte i stedet tiden på at overbevise Jonas Dal om, at han havde en fremtid i AC Horsens. Det arbejde nåede han ikke at få udbytte af, og den nuværende cheftræner Jens Berthel Askou har ikke set sig lun på forsvarsspilleren med det voldsomt lange indkast.

- Da Mikkel kom tilbage i november, havde vi en snak med ham, og han ville gerne spille sig tilbage på holdet, og hvis der ikke var udsigt til det, så var et alternativ at blive lejet ud. HB Køge har tidligere vist interesse for ham, og nu får han mulighed for at spille fast i et halvt år på et fint niveau i 1. division. Det er en god aftale for Mikkel, HB Køge og os, siger sportschef Niels Erik Søndergård.

Jens Berthel Askou har siden sin ankomst til AC Horsens peget på Søren Reese og Nikolas Dyhr til at styrke defensiven, og det var med til at skubbe Mikkel Qvist endnu længere væk fra spilletid.

- Tilgangen af Søren Reese og Nikolas Dyhr har skabt en stor konkurrencesituation, så Mikkel Qvist stod ikke først for i forhold til spilletid, og vi har i fællesskab fundet frem til en god løsning. Mikkel kommer forhåbentlig til at spille en masse fodbold, hvilket vil være godt for ham, og han får lagt mere på sit spil, så han står endnu stærkere, når han kommer tilbage om et halvt år, siger Jens Berthel Askou i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce