Annonce
AC Horsens

Råder kun over én: AC Horsens leder efter en angriber

Nicolai Brock-Madsen er stadig i spil til en ny kontrakt med AC Horsens. Foto: Ole Nielsen
Nicolai Brock-Madsen er stadig i spil, men der er endnu et stykke vej til en eventuel kontrakt.

Horsens: AC Horsens har sagt farvel til Oliver Drost og Nicolai Brock-Madsen har kontraktudløb med udgangen af denne måned. Dermed råder manager Bo Henriksen reelt kun over Kasper Junker som fuldblods angriber til den kommende sæson. Det skal der laves om på, og som det var tilfældet op til den netop overståede sæson, leder AC Horsens i øjeblikket med lys og lygte efter en angriber til at supplere Kasper Junker.

Nicolai Brock-Madsen er et oplagt valg. Han har selv udtalt sig positivt om en forlængelse. Bo Henriksen har også masser af positive gloser at sætte på angriberen, der specielt i de sidste kampe begyndte at ramme den form, som for år tilbage gjorde ham attraktiv uden for landets grænser.

- Vi snakker sammen, siger Bo Henriksen.

Den kommende tid må vise, om der også bliver sat handling bag snakken, så der også bliver brug for en kuglepen og en kontrakt. På AC Horsens' hjemmeside optræder Nicolai Brock-Madsen stadig i oversigten over truppen til den kommende sæson, mens alle andre med kontraktudløb er fjernet.

Annonce

Flere alternativer

AC Horsens har siden afskeden med Kjartan Finnbogason manglet en angriber, der var garant for mål på kontinuerlig basis. Kasper Junker blev købt i AGF, men der har været meget langt mellem højdepunkterne i hans første sæson i gult. Det har flere gange set lovende ud, men målene har manglet. Tre blev det til i den forgangne sæson.

Bo Henriksen har også benyttet mange andre. Jonas Borring, Sammy Skytte, Mikkel Qvist og senest Rune Frantsen har ligeledes været brugt i forreste linje.

For et år siden var det Martin Pusic, der blev præsenteret i AC Horsens, men efter en enkelt kamp ude mod FCK fortrød han og fik ophævet sin kontrakt.

Med andre ord er det ingen let opgave, som manager Bo Henriksen står foran. AC Horsens er ikke førstevælger, og mange klubber kigger på hylden med angribere.

AC Horsens har flere stærke offensive kort på midtbanen, så alternativet kunne være at spille med en enkelt angriber på toppen. Her er problemet, at Kasper Junker er klart bedst med en angrebsmakker, hvorimod Nicolai Brock-Madsen har evnerne til at fungere som opspilsstation for løbevillige og angrebsivrige midtbanefolk som Hallur Hansson, Jonas Borring og Louka Prip, og så vil Nicolai Brock-Madsen også være et våben i hovedspillet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce