Annonce
AC Horsens

AC Horsens leder efter afløseren for Bjarke Jacobsen

Erhan Masovic fik chancen på den centrale midtbane i reserveholdskampen mod OB. Han er et af emnerne som afløser for karantæneramte Bjarke Jacobsen. Foto: Ole Nielsen
Erhan Masovic fik chancen på den defensive midtbane i reserveholdskampen mod OB.

Horsens: AC Horsens fik Bjarke Jacobsen vist ud i sidste minut af kampen mod Hobro. Det røde kort betyder, at han går glip af de to næste kampe mod Lyngby og Esbjerg, så Bo Henriksen og kompagni skal have fundet en ny mand til den defensive midtbane. Af samme grund blev reserveholdskampen mod OB brugt til at vurdere Erhan Masovic på positionen.

Opgøret sluttede 1-1. AC Horsens' U17-spiller Alem Sabic scorede til 1-0 efter et kvarter, og i kampens sidste minut udlignede Anders K. Jacobsen til slutresultatet 1-1.

- Jeg er træt af udligningen, men det var en fin kamp. Vi fik set Rune Frantsen dirigere noget mere end normalt, og så vi Erhan Masovic på midtbanen. Han er en af de løsninger, der er i spil. Vi har mest set ham som stopper, men han er ikke uvant med positionen, som han har spillet i flere kampe for det serbiske U21-landshold, siger AC-træner Mads Lyng.

- Han er duelstærk og god med bolden, men man skal også lede og dirigere med på den defensive midtbane, fordi du både har spillere foran og bagved dig. Det skal han arbejde med, siger Mads Lyng.

AC Horsens har også Peter Therkildsen, der kan spille pladsen. Han udgjorde den centrale midtbane mod Hobro sammen med Bjarke Jacobsen.

- Peter Therkildsen har spillet en del kampe som 6'er i 1. division, så vi har flere mulighede, siger Mads Lyng.

Ayo Okosun er tilbage efter karantæne, men han skal have pladsen på den offensive midtbane.

- Vi kan ikke have to spillere, der løber fremad hele tiden på de to positioner, og vi vil gerne have Ayo Okosun med i modstandernes felt, siger Mads Lyng.

Jonas Thorsen er en tredje mulighed. I denne sæson er han udelukkende blevet brugt på venstrekanten, men for to sæsoner siden fik han også kampe inde centralt.

AC Horsens-OB

Reserveliga

Mål: 1-0 Alem Sabic (15.), 1-1 Anders K. Jacobsen (89.)

AC Horsens: Matej Delač, Rune Frantsen, Frederik Jørgensen (Kasper Engby 65.), Mikkel Qvist, Jacob Linnet, Jeppe Kjær (David Kruse 67.), Erhan Mašović, Jonas Gemmer (William Førby 46.), Sebastian Avanzini, Alem Sabic (Jacob Kongsmark 57.), Matthias Præst (Mark Asp, 57.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce