Annonce
AC Horsens

AC Horsens laver tre-årig kontrakt med ungt talent

AC Horsens vil gerne have flere spillere fra klubbens egen ungdomsafdeling til at slå igennem på højeste niveau. En af dem, der satses på, er Selius Ibarrahane Gindeberg. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce

Horsens: AC Horsens har i den seneste periode indgået kontrakt med flere spillere fra klubbens ungdomsafdelingen, og nu følger en ny af slagsen.

Forsvarsspilleren Selius Ibarrahane Gindeberg har skrevet under på en aftale, der løber de kommende tre år.

Han begyndte at spille fodbold i Hatting-Torsted og rykkede som ni-årig til Horsens fS, inden han som U13-spiller blev en del af AC Horsens.

Claus Troelsen er Head of Coaching i AC Horsens, ser frem til at arbejde med den unge spiller.

- Han er en hurtig og dygtig midtstopper, der er teknisk dygtig på specielt pasninger, og han er duelstærk og har et godt mindset, siger Claus Troelsen i en pressemeddelelse.

- Han bragte sig i spil til U17-holdet sidste år, da han var U15-spiller, og i år har han for alvor bidt sig fast, men han er allerede nu i spil til at blive matchet op mod U19-holdet, som han af og til træner med.

Selius Ibarrahane Gindeberg ser frem til at fortsætte i den gule trøje.

- Det er mega fedt at få lov til at være en del af AC Horsens, for det giver masser af gode oplevelser, og man udvikler sig som fodboldspiller. Jeg er utrolig stolt over at skrive under på min første aftale, og det var ikke noget, jeg havde forventet, men det var en god overraskelse. Min ambition er at blive endnu bedre og komme i betragtning til U16-landsholdet i første omgang. Jeg var med til den seneste samling, og det var en fin oplevelse. Det er helt klart et mål at blive udtaget til landsholdet igen, siger Selius Ibarrahane Gindeberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Annonce