Annonce
Sport

AC Horsens knockoutet af FC Midtjylland

Nicklas Dannevang måtte hjælpes fra banen efter sit uheld i forbindelse med FC Midtjyllands mål til 2-1 lige før pausefløjtet. Foto: Mette Mørk
Fodbold - AC Horsens spillede egentlig fint, men FC Midtjylland er en skidt modstander for AC. De to seneste kampe gav en sejr på 5-2 til FC Midtjylland, og denne gange endte det så med en sejr på 5-1.

Trods nederlaget holder AC Horsens fast i 7. pladsen i Superligaen.

AC Horsens måtte undvære Mathias Nielsen, der var ude med karantæne og korsbåndsdsskadede Doneil Henry. Oven i måtte Thomas Kortegaard melde fra under opvarmningen og kort før pausen blev Nicklas Dannevang hjulpet fra banen.

Det var mere end Bo Henriksens mandskab kunnen klare.

Foran ved pause

Første halvleg var en livlig affære. FC Midtjylland kom i front med 1-0, da Paul Onuachu fik kastet sine lange stænger frem i en tværpasning.

AC Horsens svarede hurtigt igen. André Bjerregaard, der allerede har fem målgivende afleveringer på kontoen fik yderligere en af slagsen, da han smart spillede på tværs til Mikkel Jespersen, der komm spurtende fra sin plads som venstre back og fra kanten af feltet elegant sendte bolden i mål til 1-1.

AC Horsens havde flere store muligheder for at komme i front med 2-1. Lasse Kryger var tættest på, da han headede Kim Aabechs indlæg på overliggeren.

Lige inden pausen fik Jonas Borring scoret til 2-1, Peter Nymann og Nicklas Dannevang stødte sammen. Det så ud til, at Jonas Borring gav Nymann et skub som optakt til situationen, men dommeren lod spillet fortsætte, og så kunne Jonas Borring score i et tomt mål.

Nicklas Dannevang blev slået grogy i situationen og måtte hjælpes fra banen. Det gav debut til Patryk Wolanski, der senest har spillet for FC Midtjylland.

stillingen

1. FC København - 35 point.

2. Brøndby - 29

3. FC Midtjylland - 29

4. Randers FC - 29

5. Lyngby - 27

6. SønderjyskE - 23

7. AC Horsens - 21

8. AaB - 19

9. FC Nordsjælland - 17

10. AGF - 17

11. Silkeborg - 16

12. Viborg - 12

13. OB - 11

14. Esbjerg - 11

Tu hurtige scoringer

FC Midtjylland knækkede hjemmeholdet helt med to scoringer på fire minutter i begyndelsen af anden halvleg. Efter 57 minutter scorede Rilwan Hassan til 3-1, da han sendte Jonas Borrings indlæg i nettet. Fire minutter senere var det Filip Novak, der vekslede et hjørnespark fra Rafael van der Vaart til en føring på 4-1.

AC Horsens forsøgte at svare igen, og Hallur Hansson var tæt på, da sendte en afslutning på overliggeren. Det var anden gang, at træværket stod i vejen for hjemmeholdet.

Gæsternes knockout i begyndelsen af anden halvleg lukkede kampen, så det meste af anden halvleg kom til at handle om at få minutterne til at gå.

AC Horsens jagtede en reducering og Kjartan Finnbogason fik en gratis chance med et kvarter igen, men i fri position afsluttede han lige på keeperen.

Paul Onuachu var anderledes skarp, da han med 10 minutter igen hoppede op og let overmatchede Jeppe Mehl og headede bolden i mål til 5-1.

De to holds startopstillinger:

AC Horsens: Nicklas Dannevang, Mikkel Jespersen, Frederik Møller, Bubacarr Sanneh, Peter Nymann, Lasse Kryger, Delphin Tshiembe, Conor O'Brien, Hallur Hansson, André Bjerregaard, Kim Aabech.
FC Midtjylland: Johan Dahlin, Rasmus Nisssen, Kian Hansen, Patrick Banggaard, Filip Novak, Andre Rømer, Rilwan Hassan, Jakob Poulsen, Rafael van der Vaart, Jonas Borring, Paul Onuachu.

AC Horsens spiller igen fredag den 18. november ude mod .
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

HIC

Mestrene satte HIC på plads

Annonce