Annonce
AC Horsens

AC Horsens i hemmelig træningskamp

AC Horsens leder efter en løsning, efter fem kampe uden mål: OK, hvis du rammer ladeporten der, er du forreste angriber mod AGF på søndag... Tegning: Jens Julius
Superligatruppen fandt vejen til netmaskerne mod Hatting/Torsteds jyllandsseriehold.

Horsens: AC Horsens har ikke scoret i fem kampe i træk, og selvtilliden har været for nedadgående. Af samme grund har manager Bo Henriksen endnu engang forsøgt at dreje på nogle håndtag i forhold til at få vendt udviklingen inden mødet med AGF på søndag.

Det indebar, at AC Horsens onsdag aften fik besøg af Hatting/Torsteds jyllandsseriehold. De to hold spillede en kamp uden tilskuere på Casa Arena.

- Det var bare en fodboldkamp, hvor vi hyggede os lidt, var Bo Henriksens kommentar efter kampen.

AC Horsens vandt kampen og fik dermed også bevist over for sig selv, at holdet stadig kan lave mål. Bo Henriksen ville dog ikke ud med resultatet af træningskampen, hvor der bl.a. var spilletid til spillere som Mads Juel Andersen, Sivert Heltne Nilsen, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Thomas Kortegaard, Michael Lumb og Rune Frantsen.

- Det var en lukket kamp, sagde Bo Henriksen.

Han ville til gengæld gerne fortælle, at han sammen med førsteholdstruppen brugte tirsdagen skabe noget godt humør i spillertruppen ved at køre gokart med Michael Lumb og Oliver Drost som de hurtigste i den disciplin.

Bo Henriksen har en gang tidligere haft god held med at sende sit hold på banen mod et jyllandsseriehold. Det skete for år tilbage i en pokalkamp mod Fuglebakken, da AC Horsens endnu spillede i 1. division. Resultaterne var mildest talt elendige op til den kamp, så AC Horsens stillede i stærkest mulige opstilling mod jyllandsserieholdet. Det lykkedes at vinde kampen, og det blev dengang startskuddet til en stribe gode resultater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Hans har en finger med i alt i Vestbirk - uden at råbe op om det

Annonce