Annonce
AC Horsens

AC Horsens i hemmelig test

Jonas Dal er stadig ubesejret som cheftræner i AC Horsens. Foto: Morten Pape
Jonas Dal skal bruge en intern kamp til at finde de 11 spillere til startopstillingen mod Randers på søndag
Annonce

Slagelse: AC Horsens sluttede de planlagte træningskampe forud for den kommende sæson af med en sejr på 3-1 over hans tidligere hold fra FC Fredericia.

Han skiftede igen flittigt ud, og derfor bliver arbejdet med at finde startopstillingen til kampen mod Randers på søndag i premieren over en ekstra kamp.

- Jeg havde hele tiden sagt, at jeg ville bruge de to kampe mod Esbjerg og FC Fredericia til at mikse truppen, så de, der spillede mange minutter mod Esbjerg, fik tilsvarende få mod Fredericia og omvendt, så alle mere eller mindre har fået en hel kamp, sagde Jonas Dal.

- For at finde frem til startopstillingen til den første kamp laver vi en intern kamp, hvor de 11, jeg tror på, møder 11 andre, sagde Jonas Dal, der ikke vil ud med, hvornår kampen bliver spillet.

- Vi har ikke planlagt det endnu. Det kan være, at det bliver halv fem torsdag morgen. Spøg til side. Vores modstandere finder nok ud af det uanset, hvad vi gør, sagde Jonas Dal.

Selv om de potentielle reserver fik mest spilletid mod FC Fredericia var der ikke tvivl om sejren.

- Vi var i stand til at gøre ondt på Fredericia, når de satte bolden på spil, og så var vi gode til at vælge de bedste løsninger i de enkelte situationer i kampen, sagde Jonas Dal.

Det gav blandt andet Jannik Pohl en scoring til 3-1. AC Horsens var ved at komme under pres efter at have spillet bolden rundt i egne række, men i stedet for et lurende boldtab endte angrebet i en  bold frem i banen til Jannik Pohl, der sled sig fri og scorede.

- Det er den vekselvirkning, vi skal have i vores spil. Vi skal både holde på bolden i perioder og spille dybt i andre, sagde Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce