Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter Viborg-talent

Frederik Mortensen har skrevet under på en to-årig kontrakt med AC Horsens. Arkivfoto: Axel Schütt

19-årige Frederik Mortensen får to-årig kontrakt med AC Horsens.

Horsens: AC Horsens har skrevet kontrakt med Frederik Mortensen, der kommer til klubben fra Viborg F.F. Den 19-årige midtbanespiller har skrevet under på en to-årig kontrakt med superligaklubben.

- Frederik Mortensen er en meget interessant og hårdtarbejdende midtbanespiller, der ikke er flyvefærdig endnu, men vi er ikke i tvivl om, at han kan blive superligaspiller på sigt, og om det bliver om et halvt eller helt år er ikke så vigtigt. Vi skal sammen med Frederik indfri hans store potentiale, og vi glæder os helt vildt til at arbejde med ham, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

Frederik Mortensen er oprindeligt fra Dronninglund, men han skiftede til Viborg som 17-spiller, da han skulle på efterskole, og hans foretrukne position er på den centrale midtbane.

- Jeg har som spiller måske ikke haft det største talent, men jeg er dedikeret og arbejder hårdt. Jeg er duelstærk og har et stort løbepensum, og jeg er primært defensiv midtbanespiller, men jeg vil også gerne bidrage fremad banen, siger Frederik Mortensen

- Siden jeg var lille, har jeg drømt om at leve af fodbold, så det er selvfølgelig dejligt, at jeg nu kan koncentrere mig om det i AC Horsens, siger Frederik Mortensen.

Han bliver student om tre uger, og de kommende to år kan han således koncentrere sig om at udvikle sig i AC Horsens.

- Jeg er klar over, at jeg ikke går direkte ind på holdet, men jeg skal udvikle mig så meget som muligt, så jeg på et tidspunkt kan få nogle indhop. På sigt er ambitionen selvfølgelig at spille fra start, men jeg er ung og skal være tålmodig, siger Frederik Mortensen.

Viborg-spilleren er den første tilgang i AC Horsens, siden turneringen sluttede. Tidligere på året hentede AC Horsens to målmænd. Frederik Mortensen kommer til at indgå i truppen som udviklingsspiller. Det er samme rolle som Mads Bech tidligere har haft og som Mathias Madsen fra AC's ungdomsafdeling formentlig også komme til at have i den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

- Jeg begyndte at græde, da Camilla fortalte, at hun havde fået nyt job

Annonce