Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter spiller i Fremad Amager

Thor Lange er den næste i rækken af spillere, som AC Horsens har hentet i 1. division. Forsvarsspilleren har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2022. Foto: Scanpix
Thor Lange fra 1. divisionsklubben har skrevet under på en to-årig kontrakt.
Annonce

Horsens: Bo Henriksen annoncerede efter, billetten til næste sæsons superliga var i hus, at AC Horsens havde skrevet kontrakt med to spillere. Den første fra Jacob Buus fra FC Fredericia, og nu er navnet på den anden kommet frem.

Det er Thor Lange fra Fremad Amager, der har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

Thor Lange er født i Danmark, men har spillet i norsk fodbold frem til sommeren 2018, hvor han skiftede til Fremad Amager. I Norge har han repræsenteret Stabæk Fotball og Strømmen IF.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde med 26-årige Thor Lange.

- Thor Lange har vi fulgt tæt gennem en længere periode, og han har udviklet sig til at være en profil på et rigtig godt 1. divisionshold.  Han er en stærk back, men han kan også spille wing, og offensivt kan han bidrage med både mål og assists. Vi er godt besat i venstresiden i øjeblikket, men jeg er ikke i tvivl om, at han kan gå ind og spille superligafodbold fra dag ét. Tilgangen af Buus og Lange betyder, at truppen er både bedre og bredere, siger Bo Henriksen.

Michael Lumb har siddet tungt på positionen som venstre back, men han har tidligere luftet tanken om et sidste udenlandsk eventyr, og det kan åbne for pladsen for Thor Lange.

Fremad Amager-spilleren glæder sig til at prøve kræfter med højeste niveau.

- Det har været et meget nemt valg fra min side at takke ja til AC Horsens. Jeg har spillet på næsthøjeste niveau og har håndteret det godt, og nu vil jeg gerne prøve det højeste niveau i Skandinavien, hvor der er flere tilskuere, bedre modstandere, mere pres, større rammer osv., siger Thor Lange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce