Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter midtbaneprofil hjem

Ayo Okosun er tilbage i Horsens, for hvem han spillede med stor succes i 2017-18.. Arkivoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens har lejet midtbanespilleren Ayo Okosun af FC Midtjylland. Lejeaftalen løber et halvt år.

Horsens: AC Horsens præsenterede lørdag ved middagstid en stor forstærkning til klubbens superliga-hold. Den store midtbanespillere Ayo Okosun, som var en profil i AC Horsens og blev kåret som årets spiller i sæsonen 2017-2018, vender tilbage.

AC Horsens har lejet ham i FC Midtjylland for den kommende halvsæson. Samme klub, som AC Horsens solgte ham til i 2018. I en begyndelsen af sæsonen var Ayo Okosun fast mand hos de tidligere danske mestre, men nu har FC Midtjylland altså valgt at sende ham tilbage til Horsens.

- Vi har fra starten af det her transfervindue ønsket at styrke truppen, så vi bliver endnu mere konkurrencedygtige, og det er fantastisk, at vi her 10 dage før transfervinduet lukker er kommet i mål. Vi kender Ayo, og alle husker den kæmpe indflydelse, han havde sidst, han var i klubben, og han kommer til at gøre en forskel fra dag ét, siger manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

- Han er en rigtig dygtig spiller, der mestrer at spille flere positioner, og som menneske passer han perfekt ind i vores klub. Både FC Midtjylland og vi har en kæmpe interesse i, at Ayo præsterer på et højt niveau i de kommende 14 superligakampe og pokalkampe, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en markant profil for os, fortsætter Bo Henriksen.

Ayo Okosun har gode minder fra tiden i AC Horsens.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på CASA Arena Horsens og til at få en hverdag med mange af dem, jeg kender rigtig godt, og jeg vil arbejde hårdt for at få en masse spilletid og kæmpe med drengene. Jeg havde et fantastisk år i AC Horsens, hvor jeg spillede min første sæson i Superligaen, og vi opnåede en plads i top seks, selvom vi var dømt til nedrykning. Vi havde et super sammenhold, og jeg husker tilbage på året med enorm stor glæde, og AC Horsens har en stor plads i mit hjerte, siger Ayo Okosun.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce