Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter målmand hjem på tre-årig kontrakt

Marcus Bobjerg vender tilbage til AC Horsens og får en tre-årig kontrakt. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Marcus Bobjerg skal afløse Aleksandar Stankovic, og vender dermed hjem til AC Horsens efter tre sæsoner i Skive.

Horsens: AC Horsens skifter ud i sit målmandsteam. Matej Delac har i denne sæson været det sikre førstevalg, mens Aleksandar Stankovic i forårssæsonen har været tilknyttet som gardering.

Aleksandar Stankovic stopper til sommer, og det hul bliver udfyldt af en anden tidligere ungdomsmålmand i AC Horsens i skikkelse af Marcus Bobjerg.

Han har taget hele turen op gennem AC Horsens' ungdomsafdeling, og han nåede at få en del superligakampe, da Jesse Joronen blev skadet i sæsonen 2017/2018.

Annonce

De seneste tre sæsoner har han repræsenteret Skive i 2. division og de seneste sæsoner i 1. division. Han har skrevet under på en tre-årig kontrakt med AC Horsens.

Om det så bliver Matej Delac han skal forsøge at udfordre på kampen om spilletid, eller AC Horsens skal have en ny målmand mere ind må fremtiden vise.

Lige til højrebenet

Marcus Bobjerg snørede sine første fodboldstøvler i AC Horsens’ samarbejdsklub Hatting-Torsted, inden han skiftede til FC Horsens og som U13-spiller skiftede han til AC Horsens.

- Vi kigger løbende på vores setup og mulighed for at skærpe konkurrencen, og det lå lige til højrebenet at tilknytte Marcus Bobjerg, der er en rigtig Horsens-dreng. Han er en dygtig målmand, der har hentet erfaring på et godt niveau, og han skal tage konkurrencen op med de øvrige målmænd og bidrage til vores gode målmandsmiljø, siger sportschef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at arbejde med Bobjerg.

- Vi har udnyttet en god mulighed for at få Bobjerg hjem efter et par rigtig gode sæsoner i Skive, hvor han har været igennem en rigtig god udvikling, og vi glæder os til at arbejde videre med ham i et fuldtidssetup. Han er en ung og dynamisk målmand, der har høstet værdifuld erfaring på et godt niveau, og han skal være med til at løfte os yderligere. Vi følger alle tidligere AC Horsens-spillere tættere end andre, og han har gjort sig rigtig godt bemærket, fortæller Jens Berthel Askou.

Annonce

Kamperfaring

23-årige Marcus Bobjerg ser frem til at få en dagligdag på Langmarksvej igen.

- Grunden til at jeg forlod klubben var, at jeg skulle have kamperfaring og spilletid, og nu har jeg haft tre år i Skive, hvor jeg har stået hver eneste kamp.

- Jeg kommer tilbage i en mere moden udgave, og jeg har lært rigtig meget i forhold til at tage ansvar og kommunikere, og så er jeg generelt blevet en markant bedre målmand, siger Marcus Bobjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce