Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter gammel kending hjem

Nikolas Dyhr forlod AC Horsens som U15-spiller. Nu er han tilbage i superligaen på et lejemål fra FC Midtjylland. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Klubbens tidligere ungdomsspiller, Nikolas Dyhr, er lejet for foråret til at øge konkurrencen i AC Horsens' venstreside.

Horsens: AC Horsens har forstærket sig i venstresiden ved at hente en gammel kending hjem til Langmarksvej.

AC Horsens har for forårssæsonen lejet Nikolas Dyhr i FC Midtjylland. Han skal være med til at lukke hullet efter Michael Lumb i venstresiden.

Folkebladet skrev lørdag, at det kunne være en god ide at kigge i retning af netop Nikolas Dyhr i forhold til at finde en spiller, der kunne passe ind i cheftræner Jens Berthel Askous tanker om et tre-mands forsvar med to wingbacks.

I venstresiden vil Nikolas Dyhr være en oplagt spiller at supplere truppen med, og nu er det en realitet.

Nikolas Dyhr skiftede til AC Horsens fra samarbejdsklubben Stensballe IK, inden han spillede U13-, U14- og U15-fodbold i AC Horsens. Han skiftede til FC Midtjylland i sommeren 2016, da han var U15-spiller.

Han fik sin debut i Superligaen for FC Midtjylland i en kamp netop mod AC Horsens 11. august 2019. I den sæson blev det til 15 kampe i alt, mens i det i denne sæson blot er blevet til tre kampe heraf to i startopstillingen.

Annonce

Offensive kvaliteter

Nu er han tilbage på Langmarksvej.

- Vi havde allerede en dialog med FC Midtjylland om Nikolas Dyhr, inden Michael Lumb blev solgt til Brøndby, for vi havde ham som førsteprioritet som Lumbs afløser. Jens Berthel Askou vil indføre en lidt anderledes spillestil, og her passer Dyhr rigtig godt ind med sine offensive kvaliteter, siger sportschef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at arbejde med talentfulde Dyhr.

- Vi har haft et ønske om at hente en spiller, der kan øge konkurrencen på positionen, og det har vi fået med Nikolas. Han kan være med til at hjælpe sin tidligere klub i en svær situation, og vi kan hjælpe ham til at få det endelige gennembrud i Superligaen, siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Nikolas Dyhr træner allerede med sine nye holdkammerater mandag, og han glæder sig til at få comeback i den gule trøje.

- AC Horsens er en klub, der betyder meget for mig, og jeg vil gøre alt for at få spilletid og hjælpe klubben til overlevelse i Superligaen. Det er vigtigt for mig at få spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling, og jeg kommer til klubben som en sulten spiller, der vil vise sig frem igen, siger Nikolas Dyhr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

AC Horsens For abonnenter

Askou har skabt et superligahold: AC Horsens' forvandling fuldbyrdet med dramatisk sejr

Annonce