Annonce
AC Horsens

AC Horsens henter angriber hjem fra England

Nicolai Brock-Madsen har lavet masser af mål for U21-landsholdet og Randers. Nu skal han forsøge at fortsætte de takter i AC Horsens efter et ophold i Birmingham uden den store succes. Arkivfoto: Scanpix

Nicolai Brock-Madsen skal have karrieren på ret køl i AC Horsens. Parterne har foreløbig givet hinanden et halvt år til at se udviklingen an.

Horsens: AC Horsens har forstærket angrebet til den kommende forårssæson. Det sker med den tidligere Randers-angriber Nicolai Brock-Madsen, der har skrevet under på en kontrakt for det næste halve år.

Nicolai Brock-Madsen har de seneste knap tre år været på kontrakt i Birmingham, men i efteråret var hen lejet ud til St. Mirren. Den kontrakt blev ophævet tilbage i oktober, og nu er angriberen også blevet løst for sin kontrakt med Birmingham, og det har åbnet for en returbillet til Superligaen.

- Vi har kun to fødte angribere i Oliver Drost og Kasper Junker, så vi ville gerne have en ekstra mand til foråret. Nicolai Brock-Madsen har ikke spillet meget, så sammen skal vi bruge tid og energi på at få ham tilbage til det niveau, vi ved han har, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

- Når man tænker på det niveau han tidligere har vist i Superligaen, er han en utrolig interessant spiller for os, siger Bo Henriksen, der tilbage i december sagde farvel til Mathias Kristensen og Lasse Kryger, der begge har været brugt i angrebet som supplement til Kasper Junker og Oliver Drost.

Nu bliver det Nicolai Brock-Madsen, der skal tage kampen op med de to i forhold til spilletid.

Aftalen gælder i først omgang kun et halvt år, men hvis parterne ønsker det, kan det hurtigt blive ændret til en længere kontrakt.

- Vi blev enige om at se hinanden an, så begge parter er sikre på at have truffet det rigtige valg. Nicolai Brock-Madsen har haft forskellige lejeophold og har ikke spillet meget, så han skal finde fodboldglæden igen hos os, siger Bo Henriksen.

Annonce

Nicolai Brock-Madsen

Født: 9. januar 1993 (26 år)Position: Angriber

Karriere:

Spillede ungdomsfodbold i Helsted Fremad og Randers Freja

Er noteret for knap 100 kampe for Randers FC fra 2010 til 2015 (I superligaen blev det til 76 kampe og 14 mål

Blev i 2016 solgt til Birmingham. Han har siden været lejet ud til PEC Zwolle, Cracovia og St. Mirren.

I efteråret fik han ophævet sin kontrakt med Birmingham.

Lavede ni mål i 16 kampe for U21-landsholdet. Står derudover noteret for yderligere 29 landskampe og fem mål for forskellige ungdomslandshold.

Har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens gældende til 30. juni 2019.

God bredde i truppen

Med tilgangen af Nicolai Brock-Madsen er AC Horsens' førsteholdstrup fyldt op.

- Nu er vi i mål med, hvad vi skal nå. Jeg er meget tilfreds med den her trup, og vi har i hvert fald en god bredde, siger Bo Henriksen.

Der kan stadig nå at ske meget på transfermarkedet, inden vi når 1. februar, men AC Horsens har ikke længere travlt.

- Der er selvfølgelig altid nogle ting i gang på det her tidspunkt, men som udgangspunkt er jeg tilfreds, siger AC-manageren.

Et af hængepartierne er bl.a. Mathias Nielsen, der er til sommer skifter til Randers FC. Et skifte allerede nu kan komme på tale, hvis parterne kan blive enige om en overgangssum, og AC Horsens kan nå at få en afløser på plads.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce