Annonce
AC Horsens

AC Horsens har udpeget ny anfører

Hallur Hansson bliver ny anfører i AC Horsens. Han kan fejre det samtidig med, at han runder 100 kampe i gult, når AC mandag aften møder AGF på udebane. Foto: Ole Nielsen.
Jonas Thorsen og Alexander Ludwig bliver en del af anfører-teamet.
Annonce

Horsens: AC Horsens solgte i sidste uge anfører Sivert Heltne Nilsen til Elfsborg, og dermed har manager Bo Henriksen haft brug for at udpege en ny styrmand inde på banen.

Valget er faldet på Hallur Hansson, der i forvejen var en del af spillerrådet og havde en rolle som viceanfører. Han får Alexander Ludwig og Jonas Thorsens som viceanførere, og så er Nicolai Brock-Madsen tilføjet trekløveret i forhold til det spillerråd, som Bo Henriksen har dialogen med, når der er ting i førsteholdstruppen, der skal koordineres og løses.

Første gang, Hallur Hansson løber først på banen med anførerbindet på, bliver i udekampen mod AGF mandag aften. Han kan samtidig glæde sig over, at det er kamp nummer 100 for AC Horsens. Alexander Ludwig får comeback i den kamp efter sit skifte fra OB.

AC Horsens' formodede startopstilling.Reserver: Peter Therkildsen, Erhan Masovic, Thomas Kortegaard, Matthias Præst, Uroš Nenadović, Sebastian Avanzini, Matej Delac.Skader: IngenKarantæner: IngenDommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Annonce

AGF er presset

AC Horsens har traditionelt et godt tag på AGF på aarhusianernes eget græstæppe. Det er den udebane, hvor AC Horsens i gennemsnit har hentet flest point gennem tiden.

- Det bliver en vanskelig opgave, for vi skal møde et AGF-hold, der er presset, siger manager Bo Henriksen med henvisning til, at AGF kun står noteret for to point efter de første fem kampe.

- AGF har det fjerde- eller femtestørste budget i Superligaen, og holdet er bedre, end hvor det ligger nu, så vi skal ud og bygge videre på de præstationer, vi har leveret i de seneste fire kampe. Tingene kommer ikke af sig selv. Når vi møder FCK og Brøndby og FC Midtjylland arbejder vi hårdt pr. automatik, og det er det, vi skal huske at fortsætte med, siger Bo Henriksen.

Han peger på, at tålmodighed bliver et nøgleord.

- Vi er igen blevet irriterende at spille mod. Nu bygger det ikke længere på snak. Spillerne har selv fået den oplevelse i vores kampe i denne sæson. Det sandsynliggør, at vi har en god chance for at få noget med fra kampen. Det handler om at være tålmodig og ydmyg. Vi skal nok komme til chancer, og så bliver det afgørende, om vi kan forsvare os godt nok, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Brand: Ukrudtsbrænder satte ild i udhus

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Annonce