Annonce
AC Horsens

AC Horsens har fundet sin nye angriber: Henter Martin Pusic

Martin Pusic skal løse AC Horsens' store problem, scoringsproblemet, og han er med i truppen mod FC København. Foto: Ole Nielsen

- Vi tror på, at han kan gøre en forskel, siger AC Horsens' cheftræner Bo Henriksen.

Horsens: AC Horsens har fundet den angriber, som Bo Henriksen har jagtet i flere måneder.

Valget faldt på den 30-årige østriger Martin Pusic, der senest har spillet for AGF.

Han har tidligere spillet for FC København, FC Midtjylland og Esbjerg i dansk fodbold.

- Vi tror på, at han kan gøre en forskel, siger Bo Henriksen.

- Martin Pusic er med i truppen mod FC København mandag aften, men jeg kan ikke sige, om han er med i startopstillingen, tilføjer han.

- Martin Pusic er en fremragende angriber. Han er en vinder. Han er en individualist, og han fungerer allerbedst i et miljø, hvor han kan få lov at udfolde sig. Det får han lov til hos os, siger Bo Henriksen.

Martin Pusic var en temperamentsfuld angriber i Esbjerg, og mange husker stadig, da han skældte ud for åbent tæppe på en holdkammerat Mikkel Vestergaard, fordi han ikke afleverede. Han er blevet mere rolig med årene, og i hans tid i AGF har der ikke været disciplinære problemer.

Han lavede 23 mål i FC Midtjylland og 14 mål i Esbjerg, og han var matchvinder et par gange i AGF, hvor David Nielsen havde et nært forhold til ham, fordi de kendte hinanden fra norsk fodbold.

Her spillede Martin Pusic for Brann Bergen, Fredrikstad og Vålerenga.

Han har også spillet for Sparta Rotterdam, Hull City, SCC Rheindorf Altach, Admira Wacker, SK Schwadorf og First Vienna FC, siden han blev professionel i 2005. Han har spillet på det østrigske U-20-landshold, men har ingen A-landskampe.

- Kontrakten er to-årig, og vi glæder os til at præsentere ham i AC Horsens' trøje, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce