Annonce
AC Horsens

AC Horsens giver en af sine egne en fire-årig kontrakt

David Kruse har engang optrådt i startopstillingen for AC Horsens i Superligaen. Arkivfoto: Mette Mørk
Midtbanespilleren David Kruse har forlænget sin kontrakt til 2025.

Horsens: AC Horsens har netop forlænget aftalen med midtbanetalentet David Kruse, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

David Kruse står noteret for otte kampe for førsteholdet – heraf fem kampe i Superligaen. Tidligere på året fik han for første gang chancen i startopstillingen i en udekamp mod VB.

Han var rykket op i AC Horsens' førsteholdstrup på en ungdomskontrakt, der stod til at udløbe om et år, men allerede nu er den forlænget med en ny fire-årig aftale.

Annonce

Cheftræner Jens Berthel Askou har været meget tilfreds med David Kruses indsats på træningsbanen.

- David Kruse er en meget talentfuld spiller, som har gode kompetencer til den defensive og offensive midtbane. Han er en klog og teknisk dygtig spiller, siger Jens Berthel Askou i en pressemeddelelse.

Mere spilletid

- Han kan allerede mange ting, og nu handler det om at løfte hans generelle niveau, så han kan blive en dominerende spiller på seniorniveau, hvilket han har alle muligheder for. Vi glæder os til at se hans udvikling i den kommende sæson, hvor der bliver meget mere spilletid til ham, siger Jens Berthel Askou.

David Kruse spillede i Sole IF og Hedensted IF, inden han skiftede AC Horsens som U13-spiller.

- AC Horsens er det rigtige sted for mig at etablere mig som seniorspiller, for jeg føler, at jeg er inde i en god udvikling, Jeg skal have mere erfaring og suge læring til mig fra træning og kampe på højt niveau, og det kan jeg få i AC Horsens. Jeg har det godt i klubben og trives i truppen, og jeg skal være med til at presse mine holdkammerater til træning, siger David Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce